Stort fremmøde til weekendens Open Penthouse – Se vinderen af et gavekort

I søndags blev der afholdt Open Penthouse på Engholmene. Her kiggede en masse interesserede engholmere og udefrakommende forbi til et glas bobler og en unik rundtur i nogle af Engholmenes eksklusive penthouseboliger.

Engholmene udvikler sig konstant, og bydelen blomstrer i takt med, at byggeriet skrider frem. Det fik deltagerne til Open Penthouse mulighed for at opleve fra toppen af Engholmene. Her fik de mange deltagere et sjældent kig ind i nogle af byens smukke nye havneboliger og tilhørende tagterrasser.

Der var høj sol og blå himmel, og der var mødt mange mennesker op til søndagshygge på Engholmene. De kunne frit gå rundt og danne sig indtryk i de nyindrettede boliger. På de eksklusive tagterrasser kunne de med et glas bobler i hånden gå på opdagelse i de imponerende taghaver og nyde den flotte udsigt over havneløbet.

Udvalgte penthouseboliger og en tilhørende tagterrasse var møbleret af hhv. BoConcept og Scheel-Larsen. Sammen gav de deltagerne inspiration til, hvordan man kan skabe en hyggelig og funktionel bolig og taghave med nye tendenser inden for indretning, møbler og plantemiljø.

Alle fremmødte havde mulighed for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 2500,- kr. til Scheel-Larsen (specialist i havemøbler).

Den heldige vinder blev Judith Brogaard Jacobsen, som kan se frem til at give sin grønne oase et ekstra pift.

Nedenfor kan du se en række billeder fra arrangementet.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019