Udforsk Engholmene Business Center

Langs Københavns smukke inderhavn ligger hovedstadens nye kanalby Engholmene med attraktive og eksklusive boligøer samt unikke kontorejendomme lige ud til vandet.

Business Centret består af fire individuelle og moderne kontorejendomme –  The Boathouse, The Warehouse, The Lighthouse og The Powerhouse – og på denne side kan du udforske kontorlejemålenes unikke nærmiljø.

ENGHOLMENE BUSINESS CENTER, KØBENHAVN SV.

NÆRMILJØ

Nærområdet i Engholmenes lille ørige rummer et forunderligt miljø. Her forenes boliger og erhverv i et byrum, der med havnens blå flade som den store naturlige fællesnævner, får fuldt udbytte af alle vandets kvaliteter.

Hver ø er sin egen – forbundet via hyggelige broer og smukke gennemgående kajpromenader – der karakteriserer hele kanalbyen.

Hyggelige spisesteder, caféer og en lang række forretninger skaber liv og atmosfære hele døgnet. Promenader og kajkanter indbyder til udeliv, og man skal ikke gå langt for at finde en hyggelig krog til en kop kaffe eller en sandwich.

Engholmenes liv og atmosfære er kort sagt en fin balance mellem det levende og udadvendte liv, det private og erhvervslivet – det er her man tager hen for at spise, bo og arbejde

Unikt bymiljø med nærkontakt til vandet

Enghave Brygge er et forunderligt miljø, hvor boliger og byrum får fuldt udbytte af alle vandets egenskaber. Overalt er der frit udsyn til vand, og den beroligende lyd af skvulpen i overfladen kan nydes helt ind i den enkelte ejendom.

Lille ørige midt i byen

Området skyder op som 6 individuelle boligøer, der udgør et lille ørige lige midt i København. Øerne omsluttes af brede kanaler med rent havvand fra havneløbet, hvorved nærkontakten med vandet bliver total. Hver ø er sin egen, men alligevel fast forankret via hyggelige broer og smukke, gennemgående kajpromenader.

Engholmene i første række til vandet.

Engholmene er beliggende tæt på centrum og i allerførste række til havneløbet. Udviklingen af området er baseret på erfaringer fra kanalbyer i andre af verdens maritime storbyer. Således repræsenterer Engholmene state-of-the-art inden for havneudvikling i storbyen, hvor målet er at skabe nyt liv i maritime miljøer.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019