Udforsk øerne

Langs Københavns smukke inderhavn ligger hovedstadens nye kanalby med attraktive og eksklusive boligøer. De fem øer – Kærholm, Myrholm, Tangholm, Lyngholm og Sivholm – er forskellige hver især, men har til fælles, at de er omgivet af vand og fyldt med grønne oaser. Boligkarrerne er placeret, så de omfavner vandet, og de gennemlyste lejligheder lukker masser af lys ind i hjemmet. På denne side kan du udforske de forskellige boligøer og finde den helt rette ø til dig og din familie.

Kærholm

Kærholm er den første af Engholmenes seks bolig-øer, som står færdig. Og der emmer af liv på øen.

Kærholm er anlagt hele 70 meter ude i selve havneløbet og er dermed i allerførste række til vandet. Byggeriet på Kærholm er et trelænget ”U”, der åbner sig ud til havneløbet. På den måde optimeres udsigten, og synet af havet kan nydes fra alle boligerne.

Myrholm

Den klassiske københavner-karré i nytænkte klæder med større rumhøjder, velproportionerede vinduesåbninger og masser af lys – lige ud til vandet.

De enkle, lyse, nordiske referencer er ikke til at tage fejl af. Byggeriet på Myrholm tager afsæt i en ny og moderne funktionalisme, som skaber en helhed med både ro for øje og sjæl – men også med det ekstra lille tvist, der gør hele forskellen.

Lyngholm

Den klassiske københavner-karré i kobberfarvet tombak med lystbådehavnen i baghaven.

Lyngholm er ligesom sine naboer bygget med fire gavle ud mod vandet, samt har en helt særlig facade. Hele den sydlige side af Lyngholms randbebyggelse vender desuden ud mod byens måske flotteste lysbådehavn.

Tangholm

Her kan livet leves – hele livet. I samhørighed med vandet til alle sider, med indre bys mange tilbud tæt på og med lettilgængelige grønne pauserum som en naturlig del af det hele.

Tangholm er Engholmenes største bolig-ø. Med 264 boliger i forskellige størrelser, former og udtryk vil arkitekturen kunne huse alle livets faser. Lejligheder med to, tre eller fire værelser samt penthouse-boliger der giver plads og muligheder til boligdrømme i alle aldre.

Sivholm

Den unikke, private atmosfære på Sivholm tager drømmen om ø-paradiset til et nyt, eksklusivt niveau.

Sivholm består af 43 unikke byhuse i forskellige størrelser. Vandudsigt er en selvfølge, og hvert hus har en rummelig terrasse mod kanalerne med plads til både at spise, lege og solbade. Fra den store terrasse er der direkte adgang til privat terrasse-platform ved vandkanten. Derfra kan tæerne dyppes i vandet, eller man kan nyde en tur i kajakken i de små, hyggelige kanaler.

Hold dig opdateret

Engholmene Magasin

Fem flotte magasiner fyldt med masser af historier om Engholmene ligger klar til, at du kan læse dem her på vores hjemmeside. Vil du opdateres med aktuelle historier, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Vi skriver løbende historier og nyheder om, hvad der sker i og omkring Engholmene. Det kan fx handle om udviklingen af bydelen, byggeriet, lokale engholmere eller aktuelle begivenheder i nærområdet. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for altid at være opdateret på, hvad der sker i dit nabolag.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019
Estatetool 3.7.3 - Copyright ©2013-2019 All rights reserved - Estatetool ApS - hello@estatetool.dk