Stor interesse for boligerne på Engholmene

Der er efterspørgsel på boligerne langs havnekanten i København. For nylig rundede Engholmene et hjørne, da ejerbolig nummer 500 blev solgt. Og samtidig kan AP Pension, FSB, NPV A/S og CASA nu invitere til rejsegilde i forbindelse med opførelsen af 218 lejeboliger.

Der vil både være ejerlejligheder, byhuse, penthouses og lejeboliger i det nye bykvarter på Engholmene ved Enghave Brygge.

Og selvom det først er et par år ude i fremtiden, at Engholmene vil stå færdigudviklet med en kombination af boliger, arbejdspladser, restauranter, dagsinstitutioner og metrostationer, begynder livet i området at blomstre op.

Antallet af boligejere på Engholmene er stødt stigende, og mere end 500 boligejere har valgt Engholmene som deres nye hjem i København.

”Visionen bag Engholmene er at skabe et unikt boligområde med fokus på havnen og kanalerne, samtidig med at området bliver en integreret del af resten af byen. Derfor er det en stor glæde, at 500 boligejere allerede har sagt ja til at bosætte sig og bidrage til udviklingen af området, og at der samtidig opføres 218 lejeboliger”, fortæller Jens Schaumann, adm. direktør i NPV A/S, der står for udviklingen af Engholmene.

Lejeboliger på attraktiv placering på Engholmene
Netop ønsket om at skabe en diversitet og dynamik i den kommende bydel, hvor der ud over boliger også skal være arbejdspladser, institutioner, restauranter og caféer, har været et mål for NPV A/S.

For AP Pension er det særligt placeringen af de nye lejeboliger, som er central.

”Det er en række særdeles attraktive lejeboliger på Nobelholmen, som vi er ved at opføre på en af de sidste boligøer i Københavns Sydhavn. De kommende beboere ved Nobelholmen kommer til at bo centralt, hvor de er tæt på Københavns mange muligheder. Og med S-tog og to kommende metrostationer i området kan beboerne komme let omkring,” siger adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.

Langt de fleste lejligheder på Kærholm og Myrholm er solgt
Den første af de seks citynære boligøer på Engholmene, som stod klar til indflytning, var Kærholm, hvor der er opført 192 moderne lejligheder. Her flyttede de første ind i 2017. Den næste ø, som blev indflytningsklar, var Myrholm med 214 boliger med udsigt til vandet. Her flyttede de første boligejere ind i efteråret 2018.

Næste skridt i udviklingen er nu at færdiggøre Lyngholm – herefter følger Tangholm, Sivholm og Nobelholmen.

På Lyngholm er næsten halvdelen af lejlighederne blevet solgt, hvilket også gør sig gældende, for salget af byhusene på Sivholm. Salget på Tangholm er i sin indledende fase.

”Vi er glade for den interesse, der er for området, både blandt lokale københavnere og købere fra andre egne af landet og udlandet. Fælles for boligøerne er, at de bliver en del af Engholmene. Målet for os er, at diversiteten i beboersammensætningen skal skabe et dynamisk område, som vil komme alle til gode”, siger Jens Schaumann, adm. direktør i NPV A/S.

Mandag den 9. september kl. 13-15 afholdes der rejsegilde på Nobelholmen. NPV A/S står bag opførelsen af Nobelholmen til AP Pension.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019