Fotokonkurrence: Vis os dit yndlingsspot på Engholmene og vind fire biografbilletter

Engholmene udvikler sig konstant, og nye attraktioner skyder op. Nu har du mulighed for at dele dit favoritsted og inspirere dine naboer. Indsend et billede af dit yndlingsspot på Engholmene og vind fire biografbilletter, så du kan invitere familien i biografen i efterårsferien. Thorbjørn Hansen, der er Engholmenes faste fotograf og stifter og ejer af Kontraframe, klæder dig på til at tage det bedste billede.

Engholmene gemmer på mange skjulte skatte, men hvad er egentlig dit yndlingsspot? Er det den lille idylliske krog i hjørnet af havnen, hvor du plejer at hive fisk op af vandet til aftensmaden? Eller udsigten over havneløbet fra din altan?

Engholmene afholder en fotokonkurrence, hvor du har mulighed for at vinde fire biografbilletter til en valgfri film. Alt du skal gøre er at indsende et billede til info@engholmene.dk af dit yndlingsspot på Engholmene inden fredag den 4. oktober kl. 12.00,  så er du automatisk med i billedgalleriet, som Thorbjørn Hansen vil finde vinderne ud fra.

Nedenfor giver Thorbjørn Hansen tre tips til, hvordan du optimerer dine chancer for at tage det bedste billede:

1) Billeder er i 2D, så hvis du vil skabe dybde, skal du huske at have noget i forgrunden, mellemgrunden og baggrunden af motivet.

2) Når du synes, du har fundet et godt motiv, så prøv at tage mange forskellige billeder af det. Hvis du har mulighed for det, så prøv at bevæge dig og fang motivet fra forskellige vinkler. Det koster ikke ekstra, og efterfølgende kan du lettere se, hvad der virker bedst, hvis du ser dem på en større skærm.

3) Husk at alt vejr kan bruges, så længe motivet er godt. Pointen er, at ren solskin og blå himmel ikke nødvendigvis er det eneste, der virker.

Vi trækker vinderne fredag den 11. oktober. Vinderne får direkte besked via Facebook eller Instagram.

Konkurrencebetingelser:

Ved deltagelse i konkurrencen bekræfter du, at du har rettighederne til de billeder, som du sender ind til bedømmelse, samt at NPV A/S har ret til at gengive dit billede på sociale medier og i markedsføringsmæssig sammenhæng. Såfremt der er personer gengivet på dit billede, bekræfter du samtidig, at disse er indforståede og ligeledes accepterer ovenstående. Gavekortet har en værdi af cirka 640 DKK og kan ikke ombyttes til kontanter.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019