Lær at sejle kajak med Thomas Uhrskov – Søndag den 26. maj

Drømmer du om at lære og sejle kajak, men mangler du den rette indgangsvinkel? Søndag den 26. maj kl. 13.00-15.00, afholdes der ”kajak-dag” på Engholmene, hvor Thomas Uhrskov kigger forbi. Her vil han i samarbejde med en professionel instruktør, introducere nysgerrige engholmere med kajakambitioner til den populære motionsform.

Med Engholmenes kanalsystemer og placering som nabo til Københavns Havn, har engholmerne en unik tilgængelighed til vandet – noget som de fleste kun kan drømme om. Kajakroning er en motionsform, som særligt de senere år er vundet frem, hvilket man også har kunne bemærke i byens havne og kanaler. Nøglen skal findes i koblingen af en sjov måde af brænde kalorier af og den alternativ måde at se byen og naturen på.

Hvis du er en af dem, som på en af dine utallige gåture langs molen, misundelsesværdigt har kunnet se letsindige kajakroere ro forbi dig i havnen, er der godt nyt. Søndag den 26. maj fra kl. 13-15 afholdes der store ”Kajak-dag”, hvor du kan komme ned og snuse til, hvordan man sejler kajak i Københavns Havn. Ved kyndig vejledning fra Thomas Uhrskov og en professionel kajakinstruktør vil de sammen give alle interesserede et indblik i, hvordan man får god motion og fantastiske oplevelser i Københavns Havn.  

Thomas Uhrskov er kendt fra diverse Tv-programmer, hvor han med sin store erfaring indenfor særligt skisporten underholder og guider danskerne til de bedste destinationer, udstyr og teknik. Han har selv roet i mange, og ser frem til at dele ud af sine erfaringer.

Programmet for dagen lyder som følger – søndag den 26. maj fra kl. 13.00-15.00
Mødested: kajapontonen på Kærholms sydside.

  • Oplæg ved Thomas Urskov hvor han fortæller om sine erfaringer med kajakroning.
  • Thomas Uhrskov fortæller om kajakroning som motionsform.
  • Thomas Uhrskov demonstrerer sammen med instruktøren, hvordan man håndterer kajakken.
  • Engholmerne bliver inviteret til at prøve kræfter med kajakken under ledsagelse af en professionel instruktør.
  • Sidst på dagen vil der blandt deltagerne blive trukket lod om et kajakkursus hos Kayak Republic.

Efterfølgende vil der være kaffe og kage samt mulighed for at reflektere over dagens oplevelser i selskab med jeres naboer. Vi håber at se så mange som muligt til ”Kajakdag” på Engholmene.

Tilmeld dig arrangementet her – og deltag i konkurrencen om at vinde et kajakkursus.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019