BOXLAND inviterer til åbningsfest den 1. juni

BOXLAND er en by i byen, og er Københavns nye kreative bydel, som med sin mangfoldighed skal være med til at bygge bro mellem det gamle og nye Sydhavn. BOXLAND har grand opening lørdag den 1. juni kl. 12.00.

Med sin placering på Sydhavnsgade 28 lige overfor Aalborg Universitet, er BOXLAND ikke til at overse. Et projekt som er opført i samarbejde mellem udviklingsselskabet NPV og Kevin Bendix, der er tidligere Bylivschef i Carlsberg Byen.
BOXLAND er udviklet med inspiration fra Berlin, London og ikke mindst Brooklyn Flea i New York, og kommer til at bestå af 69 ombyggede containere i forskellige størrelser samt flere unikke enheder.

”BOXLAND vil blive som en by i byen. Dens opbygning er dynamisk, og vil denne sommer få bylivet til at spire. Det bliver en kombination af gamle aktører fra området samt nye kreative aktører inden for kunst og kultur, forskning og viden, folkelighed og sammenhængkraft, iværksætteri og handel samt undervisning og læring”, siger Kevin Bendix. I containerbyen vil der både være plads til gallerier, workshops, lydstudier pop-up detailbutikker, mødefaciliteter og meget mere.

Den 1. juni kl. 12.00, åbnes BOXLAND op for alle interesserede, når den store grand opening løber af stablen. Her vil det for første gang være muligt, at opleve BOXLAND og alle områdets muligheder i fuld vigør.

Bygger bro mellem det gamle og nye Sydhavn
BOXLAND i Sydhavnen, består af en variation af containere, der anvendes som dynamiske byggeklodser, som kommer til at tilbyde en unik blanding af barer, spisehuse, events og koncerter. Aktiviteter som over sommeren vil skabe et unikt, pulserende, mangfoldigt og kulturelt byrum.

”Sydhavnen er et område, der udvikler sig med hastige skridt. Opførelsen af BOXLAND sker med det formål, at skabe en kreativ mangfoldig bydel i byen, som skal være med til at bygge bro mellem den gamle og nye del af Sydhavnen”, siger Anette Krarup, Udviklingsdirektør i NPV.

Dagene i BOXLAND har forskelligt fokus

BOXLAND er en by i byen, hvor dagene og de enkelte aktiviteter har forskelligt fokus med forskellige målgrupper for øje.

Mandag-Onsdag: Undervisning & Læring
Fokus på studerende og samarbejdspartnere. BOXLAND er åben for forslag og input om mulige aktiviteter og sjove ideer.

Torsdag: Forskning & Videnskab – World day
Hvordan gør vi verden bedre gennem talks, samvær, workshops, læring og hyggeskabelse.

Fredag: Kunst & Kultur – Hygge & Mad
Ting fødes og springes ud. Ferniseringer, lanceringer, live-koncert og dans.

Lørdag: Iværksætteri & Handel – Familien i centrum
Markeds-, shopping- og familiedag på handelspladsen. Spisning, hygge og live-koncerter.

Søndag: Folkelighed & Sammenhængskraft – Samlende aktiviteter for hele familien
Børne- og familiedag. Byggeplads. Samlende aktiviteter for hele familien. ”Søndags silent chill” til sundown.

Følg BOXLAND på deres facebookside, hvor du løbende får opdateringer om aktiviteter og arrangementer på BOXLAND.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019