SIVHOLM melder alt udsolgt

Det er gået utrolig stærkt med at få solgt de sidste byhuse på SIVHOLM. Efterspørgslen på de populære boliger har været overvældende, og der var rigtig mange interesserede købere til de sidste huse. Men boligøen, SIVHOLM, er også helt unik.

Der findes ikke tilsvarende byhuse i København, hvor du bor på en privat ø, med adgang lige ud til vandet, egen private parkering i kælderen med direkte forbindelse til boligen, og hvor du i øvrigt bor i gåafstand til både by og natur.

ENGHOLMENE er et ø-fælleskab for både familier, par og singler i alle aldre
SIVHOLMS helt unikke beliggenhed – tæt på byen og vandet – har gjort de eksklusive byhuse enormt eftertragtede. Den høje kvalitet, der kendetegner både arkitekturen og indretningen af boligerne, har også været afgørende for den store popularitet. SIVHOLM er en del af ENGHOLMENE, Københavns nye kanalby, og for ejendomsudvikler NPV A/S har det været vigtigt at skabe et byområde, hvor man kan bo, uanset hvor i livet, man er.

”Det er skønt at se, hvordan det både er familier med børn, par og singler, der har taget SIVHOLM til sig. Vi oplever, at interessen for både SIVHOLM og de øvrige boliger på Engholmene kommer fra både den unge og den ældre generation, ¬og det var netop målet med ENGHOLMENE. Derfor spænder boligerne på ENGHOLMENE også fra toværelses lejligheder til penthouseboliger og eksklusive byhuse på SIVHOLM. Vi har ønsket at skabe et byområde, hvor der er plads til at leve alle livets faser,” fortæller Anita Kviesgaard, salgschef NPV A/S.

Ø-paradiset midt i København har kun få ledige boliger tilbage

Den sidste købskontrakt er underskrevet på SIVHOLM, og det varer ikke længe, før det samme gælder for de sidste ledige lejligheder på TANGHOLM ­­– den senest opførte i rækken af eftertragtede boligøer på ENGHOLMENE. Så går du og drømmer om at flytte til Københavns nye kanalby, gælder det om at være hurtig. Den enorme interesse går igen for alle boligerne på ENGHOLMENE, hvor selv Ejendomsudvikler NPV A/S er blevet positivt overrasket over den enorme efterspørgsel.

Vi har haft en god fornemmelse af hele projektet fra starten, men at boligerne på ENGHOLMENE er blevet revet væk i det tempo, som det har været tilfældet, har alligevel overrasket os – og vi havde slet ikke forudset, at de eksklusive boliger, såsom byhusene på SIVHOLM og de store penthouseboliger på de øvrige øer, var den type boliger, vi først måtte melde udsolgt på,” siger Anita Kviesgaard, salgschef NPV A/S.

ENGHOLMENE ­– et bidrag til et levende København

Engholmene, der ligger ud mod Københavns Inderhavn, vil foruden boliger også byde på to kommende lysbådehavne, caféer, spisesteder, et lokalt handelsliv, vuggestue og et kommende Business Center. Det har vist sig at være en bydel, som Engholmerne virkelig har taget til sig. Når solen skinner, summer det af liv langs kanalerne, på de mange altaner og i de store gårdrum, der åbner sig ud mod vandet. For NPV A/S har det netop været ambitionen at skabe meget mere end boliger. De har ønsket at give københavnerne et nyt og levende byområde, hvor et aktivt og engageret lokalmiljø kan udfolde sig i samspil mellem virksomheder, erhvervsdrivende og beboerne i området.

En bolig ved vandet

Et af de helt særlige kendetegn for Københavns nye kanalby er, at uanset hvor på ENGHOLMENE du bor, så har du oplevelsen af at have vandet helt tæt på. Fælles for alle boligerne på ENGHOLMENE er, at, når du træder ud ad din hoveddør, så er du omgivet af en afslappet maritim stemning med kanaler, små broer og et helt særligt lys, der kommer af den unikke beliggenhed ud til vandet. Fra penthouseboligerne er der grandview over byen eller Københavns Inderhavn, og alle lejlighederne har enten terrasse eller altan – flere af dem med udsigt ud mod en af de hyggelige kanaler, der giver udsigten en venetiansk stemning. Selv de grønne gårdrum åbner sig ud mod vandet og er med til at trække lyset og den maritime stemning ind i de enkelte boliger.

På ENGHOLMENE har du mulighed for at booke en fremvisning, hvis du er interesseret i en af de få boliger, der er tilbage.

Her kan du læse mere om mulighederne for at se de ledige boliger på ENGHOLMENE:

https://engholmene.dk/aabenthus/#bookfrem

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019