Nu kan bæredygtige delebiler lades op på Engholmene

I samarbejde med GreenMobility og ShareNow (tidligere DriveNow) har NPV A/S etableret otte parkeringspladser til bæredygtige delebiler på Engholmene. Nu er de faste parkeringspladser blevet suppleret med to ladestandere til elbiler, der er placeret ved de faste parkeringspladser ved Tømmergravsgade.

For NPV A/S har det været vigtigt at sikre, at de populære delebilsordninger er let tilgængelige på Engholmene. Delebilen er et bæredygtigt alternativ til egen bil eller offentlige transportmidler, og er både fleksibel og enkel at benytte. Med de to faste ladestandere på Engholmene er det endnu mere attraktivt at benytte sig af delebilsordningen. Ladestanderne giver både nem adgang til optankning af delebilen og ekstra medlemspoint, når bilen ved endt tur parkeres i en ladestander.

Snup en bæredygtig elbil og ta’ på tur
GreenMobility & ShareNow (tidligere DriveNow) er to delebilskoncepter, som gør det nemt og grønt at køre bil i byen. Konceptet går ud på, at du kan tage en bil på gaden og køre hen, hvor du vil. Herefter kan du blot efterlade bilen på et sted – så længe det er indenfor zonen. Du skal altså ikke bekymre dig om at parkere bilen, hvor du tog den, og du skal ikke betale for parkering. Hvis du gerne vil beholde den bil, du er kommet i, for at køre videre senere, er det også en mulighed. Der findes forskellige løsninger, hvor bilen kan lejes for en længere periode eller køre uden for zonen – så længe det er inden for landets grænser.

Der er mulighed for at tegne forskellige abonnementer hos de to selskaber, men standardprisen er 4 kr./min. Alt, du skal gøre, er at downloade appen til GreenMobility eller ShareNow (den der før hed DriveNow). Appen er brugervenlig og fungerer som nøgle til de elektriske bybiler.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019