Tæt på Engholmene: Skab kunst med et glas vin i hånden

Gør din indretning unik med din egen kunst på væggene. Hver fredag eftermiddag i marts måned kan du i starte weekenden med at skabe kunst til din lejlighed, alt imens du nyder et glas vin.

Boligindretningen i dag kan hurtigt blive generisk, hvis man fylder sit hjem med items fundet i kædebutikker og boligmagasiner. Hvis du trænger til at give din indretning et anderledes og unikt præg, så har du nu muligheden.

Hver fredag eftermiddag i marts måned inviterer Folkehuset Absalon nemlig til Mal & Vin, og det foregår kun 10 minutter fra Enghave Brygge på cykel.

Ingen forudsætninger for at være med

Nu har du chancen for at udleve din indre Picasso, Monet, Dalí – eller hvilken som helst stilart du er til. Men du skal ikke være nervøs for at tage med, hvis du aldrig har løftet en pensel før.

“Du behøver ikke at kunne kende forskel på farverne magenta og fuchsia for at være med. Du skal bare synes, at det kunne være hyggeligt,” skriver Absalon om arrangementet på deres hjemmeside.

Absalon stiller redskaber til rådighed, men har du selv malegrej derhjemme er du velkommen til at tage det med.

Pensel i den ene hånd, vin i den anden

Folkehuset tårnværelse sætter rammen for, at du kan skyde weekenden i gang med at slippe kreativiteten fri.

“Slut ugen af med en pensel i den ene hånd og et glas vin i den anden – og du får selvfølgelig lov til at tage dit fine kunstværk med hjem bag efter,” skriver Absalon om arrangementet på deres hjemmeside.

Køb billetter til arrangementet her

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019