Vind gavekort til GoBoat: Vis os jeres kærlighed til havnelivet og hinanden

Her hos Engholmene elsker vi havnelivet, og vi ved, at det samme gør sig gældende for mange af vores beboere. I anledning af Valentinsdag vil vi derfor gerne hylde kærligheden til havnelivet og hinanden med en konkurrence, hvor du kan vinde det store gavekort til GoBoat.

Vi fejrer Valentinsdag hos Engholmene, og du kan vinde det store gavekort til GoBoat på en 3-timers tur til en værdi af 1049 kr. Gavekortet kan du enten bruge sammen med familien, din elskede, dine gode venner, eller du kan tage på en tur for dig selv, hvor du bare nyder Københavns Havn fra vand-siden.

For at deltage i konkurrencen skal du tage et billede i Engholmenes nærområde, der viser din kærlighed til havnelivet. Det kan fx være et billede med din elskede ved jeres havneudsigt, et billede fra gåturen ved havnen eller et billede med familien på udflugt ved vandet i Københavns Inderhavn.

Billedet skal du poste på Facebook eller Instagram, og i teksten til billedet må du gerne tagge Engholmenes facebookside eller instagramprofil i opslaget og bruge følgende hashtags: #engholmenevalentines #cphharbour. Husk at skriv hvem du gerne vil have en romantisk dag i en Goboat med?

Vi trækker vinderen mandag den 18 februar blandt de billeder, der opfylder ovenstående krav. Vinderen får direkte besked over Facebook eller Instagram.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019