Frisør- og skønhedssalon på Engholmene


Om bare nogle få måneder kan Engholmerne både blive klippet i håret, få lagt festmakeup, ordnet negle og nyde en luksuriøs ansigtsbehandling. Til den tid har Alexandra nemlig slået dørene op for sin nye frisør- og skønhedssalon på Myrholm.

Alexandra har haft salon på Vesterbro i mere end ti år, men har de seneste par år været på udkig efter nogle større lokaler. Sammen med sin mand flyttede hun til Teglværksbyen i 2016, og de har altid været særlig glade for den del af byen. Da Alexandra fik muligheden for at flytte sin salon til nogle flotte nye lokaler på Myrholm, slog hun til.

En frisør- og skønhedssalon med en skøn udsigt

Noget af det som Alexandra sætter særligt pris på ved området omkring Engholmene, er den centrale placering tæt på byens liv, og samtidig nær naturen og vandet.

Siden min mand og jeg flyttede her til området for fem år siden, har jeg drømt om at åbne salon i dette område. Da jeg så Engholmene vokse frem, begyndte jeg straks at drømme om at få mulighed for at åbne en salon. Her er en helt vidunderlig stemning,” fortæller Alexandra.

Inden længe går drømmen i opfyldelse, og Alexandra glæder sig til at byde sine kunder indenfor i den nye salon på Engholmene, hvor der er udsigt til vandet og en skøn maritim stemning langs kanalerne. Lokalerne er endnu ikke helt klar til indflytning, men Alexandra har allerede mange planer for, hvordan hun får skabt en indbydende og afslappet atmosfære i hendes salon. Drømmen er et sted, hvor Engholmerne kan stresse af og blive forkælet.

Jeg glæder mig utrolig meget til at slå dørene op for den nye salon samt forkæle Engholmerne med både klip og andre skønhedsbehandlinger. Det er en stor drøm, der går i opfyldelse. Det er sådan et dejligt sted, og jeg vil nyde at tilbringe min tid med kunderne her, hvor udsigten er så skøn og stemningen så dejlig,” siger Alexandra.

Foran salonen vil den dejlige terrasse ud mod vandet også blive indrettet indbydende og hyggelig, så kunderne på en solskinsdag kan nyde en kop kaffe med udsigt ud over vandet før eller efter deres behandling.

Et sted, hvor Engholmerne kan slappe af og blive forkælede

Alexandra er oprindelig uddannet frisør, men både i hendes nuværende salon og den nye på Engholmene, vil kunderne også kunne nyde godt af hendes viden og ekspertise inden for andre former for skønhedsbehandling. Udover herre-, dame- og børneklip, tilbyder hun også et bredt udvalg af forskellige keratinbehandlinger, farveteknikker, retning af bryn og vipper samt makeup til både hverdag og fest og forskellige typer af ansigtsbehandling. I den nye salon er planen desuden, at det også vil være muligt at bestille tid til andre typer af kosmetologiske behandlinger, såvel som manicure og wellnessmassage.

Under de to lockdowns har Alexandra, ligesom andre saloner, været forhindret i at tage imod kunder. I stedet har hun brugt tiden på at videreuddanne sig i udlandet, hvor hun både har opkvalificeret egne kompetencer, og er blevet opdateret på nye trends og teknikker.

Jeg elsker at udfordre min egen faglighed, udvikle mine kompetencer og lære nyt. Derfor er det vigtigt for mig hele tiden at søge inspiration og blive opdateret på de nyeste teknikker og trends. På den måde kan jeg hele tiden sikre mig, at kunderne får den absolut bedste service og rådgivning,” fortæller Alexandra.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019