Få et kig ind i Dennis Knudsens grønne oase på toppen af Engholmene

Vi bygger haver alle vegne, og naturen flytter med ind i byen. Hvor det før var brosten, beton og bilos, er det nu i højere grad blevet muligt at skabe sin egen grønne oase. Dennis Knudsen viser rundt på sin tagterrasse på Myrholm og fortæller, hvad det grønne frirum betyder for ham.

I en af Engholmenes eksklusive penthouse-lejligheder på toppen af Myrholm bor frisør og stylist, Dennis Knudsen. Vi træder ud af elevatoren på 5. sal, hvor Dennis Knudsen byder os indenfor i den 205 kvadratmeter store penthouselejlighed. Her fører han os igennem den stilrene bolig, som han selv har indrettet.

”Indretning er en af mine store passioner. Min stil afspejler mit eget brand. Det, som præger den, er det rå og rustikke, kombineret med klassiske elementer”, fortæller Dennis Knudsen, mens han fører os direkte mod lejlighedens smukkeste sted:
Den 120 kvadratmeter store tagterrasse, som byder på et fantastisk syn ud over havnen og de arkitektegnede boliger på Engholmene. Her bruger den kendte frisør og stylist rigtig meget tid, fortæller han. Særligt om sommeren hvor han både spiser morgen- og aftensmad på terrassen.

”Jeg elsker min tagterrasse. Jeg bruger den som et udendørs fristed. Her kan jeg slappe af, tilberede mad ved udekøkkenet, og så er der aftensol på terrassen, så man kan sidde her længe og nyde aftenen”, siger Dennis Knudsen.

Kroge indrettet til dit humør
Et gennemgående træk, som går igen i alle hjørner af Dennis Knudsens bolig, er den gennemførte indretning. Det samme gør sig gældende, når vi træder ud på tagterrassen.

For at udnytte terrassens størrelse, har han valgt at lave flere små kroge og rum på terrassen, der varierer i stil og stemning. På den måde har han mulighed for at flytte rundt, alt efter hvad han har lyst til at se på, og hvad han den pågældende dag vil inspireres af. Det er stilarter, der spænder fra eksotisk til nordisk.

”Jeg har valgt at bruge forskellige grønne elementer til at skabe stemningen. I det ene hjørne har jeg plantet palmer og bambus – det er mit eksotiske hjørne. I et andet hjørne har jeg plantet grantræer. Her sidder jeg typisk, når jeg har brug for at slappe af”, fortæller Dennis Knudsen.

Men en taghave er ikke bare drømmeri og afslapning. Det er også en unik mulighed for at få hænderne i jorden og nyde afstressende arbejde.

”Jeg elsker havearbejde. Det er beroligende og sjovt at have fingrene i jorden,” siger Dennis Knudsen, der også investerer en del tid i at pleje sin terrasse.

Her får du Dennis Knudsens tre gode råd til indretning af en tagterrasse.

  1. Du skal plante noget, som er robust. Planterne skal kunne tåle, at du er væk et par dage, ligesom de også skal kunne tåle både sol og gråvejr.
  2. Planterne skal gerne være langtidsholdbare, så de også kan overvintre. På den måde sparer du både tid og penge.
  3. . Du skal prioritere din terrasse eller altan. Det kræver, at du investerer tiden, hvis du vil holde din grønne oase ved lige.
  • 120 kvadratmeter stor tagterrasse

  • Aftensmaden tilberedes ved udekøkkennet.

  • Små hyggekroge

  • Drivhus på tagterrassen

  • Havudsigt fra lejligheden.

  • Altan ud til havneløbet.

Søndag den 22. september kl. 13-15 inviterer vi til søndagshygge og Open Penthouse på Engholmene, hvor du selv kan opleve nogle af Engholmenes smukkeste tagterrasser og få inspiration til, hvordan du skaber en hyggelig og funktionel taghave.
OBS: Vi trækker lod om gavekort blandt de fremmødte.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019