Forkæl dine ører: Her er fem podcasts, du kan høre i den kolde vintertid

Podcasts er en perfekt mulighed for at få kvalitetsunderholdning, som du kan høre, næsten lige meget hvad du er i gang med. Engholmene har fundet fem podcasts, som vi synes, du skal give et lyt.

Du kan gøre det, mens du går tur ved vandet ved Engholmene. Mens du cykler på arbejde. Mens du gør rent, eller når du bare vil sidde under et tæppe med en varm kop kaffe. At lytte til en god podcast er en helt anden oplevelse end at se en film eller læse en bog. Når du kun får serveret et lydbillede, nogle stemmer, en historie direkte i dine ører, bliver fortællingen en helt anden og mere intens oplevelse. Engholmene har samlet fem lytteværdige podcasts, der giver dig ny viden og indsigt, og som i nogle tilfælde vil få dig til at grine højlydt – i andre få tårerne til at fylde dine øjne.

Alt er nu– produceret af: Maja Flinthøj for Politiken

Alle kender nogen, der har haft kræft. Det kan desværre næsten ikke undgås. Derfor er podcast-serien Alt er nusærligt barsk at lytte til. Den handler om kæresteparret Stine og Titan, der midt i deres dejlige, almindelige forhold pludselig må forholde sig til, at Stine har fået konstateret kræft – for tredje gang i sit unge liv. Men lige så barsk, som denne podcast er, lige så smuk er den også. Podcasten er nemlig lige så meget en fortælling om ung, dybfølt kærlighed, der kæmper for at få det bedste ud af tiden – for alt, de har, er nuet.

Hør den, lige meget hvem du er. Alt er nuer så fin, hjerteskærende, smuk og skrøbelig, at den er et lyt værd for alle. Find alle afsnittene på Politiken.dk.

Et Ægte Par– værter: Martin Nørgaard og Sofie Flykt

Hvis du sætter pris på ærlighed og kan leve med snakke, der somme tider bliver meget intime, så er podcasten Et Ægte Parmuligvis interessant for dig. Det er en humoristisk podcast om parforholdet og livet som forældre, som de to komikere Martin Nørgaard og Sofie Flykt, der er kærester og forældre til Ellen på halvandet år, står bag. I Podcasten kommer de rundt om alt fra små emner, som når ens kæreste vasker ”forkert” op, til store emner som #MeToo-bevægelsen. De to komikere er begge skarpe og velreflekterede, og podcasten giver således anledning til mange interessante samtaler og overvejelser.

Hvis du kan se bort fra, at der fra tid til anden bliver lavet jokes om nogle lidt intime dele – eller du måske bare synes, det er meget sjovt – så er Et Ægte Par klart et lyt værd. Alle afsnit i podcasten kan høres helt gratis på Spotify eller på Podtail.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019