Engholmens nye kaffebar er klar til at åbne


I slutningen af juni åbner Nachbar – en helt ny kaffebar, hvor Engholmerne kan hente lækkert bagværk eller invitere venner og familie på en kop frisklavet mokka. Ejendomsudvikleren NPV står bag, og det gør de, fordi de ønsker at støtte op om udviklingen af det lokale fællesskab på Engholmene.

Engholmene er et sted, hvor man både bor og lever. Boligøerne har en unik placering I Københavns Inderhavn, og er ikke et sted, man tager væk fra, når man skal hygge sig, men et sted, man tager hen til. Derfor har NPV A/S besluttet sig for at stimulere det lokale fællesskab med en hyggelig kaffebar, der kan bidrage til det sociale liv og fællesskab på Engholmene.

Kaffe og bagværk fra Nachbar på Engholmene

På den hyggelige Nachbar kan Engholmerne hente kaffe og croissanter til gåturen eller slå sig ned og nyde en servering i kaffebarens skønne omgivelser – eller i solen på terrassen med udsigt over vandet. Med indretningen af det nye lokale serveringsted er der lagt vægt på at skabe en rar og afslappet stemning med fokus på det enkle og naturlige. Navnet Nachbar betyder nabo, og det ligger der selvfølgelig en særlig tanke bag.

”Da vi skulle finde på et navn til Engholmernes nye kaffebar, var vi slet ikke i tvivl om, at det skulle tale ind i det fællesskab, der allerede er blandt Engholmerne. Det er sjældent, at man oplever et så stærkt fællesskab vokse frem på så kort tid i et nybygget område. Nachbar er en hyldest til det gode naboskab på Engholmene,” fortæller Henrik Fabricius Fallentin, der er direktør for Geppetto Group A/S, som står bag åbningen af Nachbar.

Dermed understreger han også, at netop den lokale Engholmer har været i tankerne, da konceptet for det nye sted skulle udvikles.

”Med Nachbar har vi ønsket at give Engholmerne et sted, som de oplever, er deres, og som er en integreret del af det daglige liv. Der vil være åbent fra tidlig morgen til sen eftermiddag, så det er både et sted, hvor Engholmerne kan hente friskbagt morgenbrød, eller sidde i solen og nyde en kop kaffe søndag eftermiddag. Vi har derfor også lagt vægt på at skabe en stemning, der både med indretning og servering holder samme høje standard, som man ser i arkitekturen og hele områdets identitet,” fortæller Henrik Fabricius Fallentin videre

For Geppetto Group A/S er Nachbar kun en begyndelse

Som nyslået direktør for Geppetto Group A/S, der er stiftet af NPV, glæder Henrik Fabricius Fallentin sig over, at udvikleren af området har taget initiativ til at etablere et lokalt byliv, ikke bare på Engholmene, men også på andre ejendomsprojekter rundt om i landet. På Engholmene ser han et kæmpe potentiale og er slet ikke tvivl om, at Nachbar blot er startskuddet.

”Første gang, jeg besøgte Engholmene, blev jeg med det samme fanget ind af den helt særlige stemning, som vandet, kanalerne og de mange broer skaber. Det er et drømmested, at få lov at åbne et serveringssted. Man mærker med det samme, at det et meget mere end et boligkvarter. Engholmene er en helt ny bydel og et sted, hvor man gerne vil gå ture, sidde med en kop kaffe eller en is og se ud over vandet eller måske nyde et glas vin. Jeg er slet ikke tvivl om, at kaffebaren hurtigt vil blive efterfulgt af andre spændende restauranter og butikker. Nachbar markerer kun begyndelsen,” siger Henrik Fabricius Fallentin.

NPV støtter op om udviklingen af det lokale byliv

Nachbar slår dørene op i et område, hvor de sidste boliger snart er solgt, og det er normalt et tidspunkt, hvor ejendomsudvikleren drager videre til næste projekt. For NPV er det netop helheden og samklangen mellem bolig, erhverv og byliv, der skaber identiteten for et lokalområde. Derfor har man med Geppetto Group A/S taget initiativ til at hjælpe lokale aktiviteter med at komme godt fra start.

”Geppetto Group A/S er et helt nyt F&B koncept, som vi har sat i verden for at hjælpe nyetablerede lokalsamfund med at komme godt fra start, så der hurtigt sættes gang i lokale aktiviteter og byliv. Vores ambition er at udvikle hele bydelen, og det gør vi ved at bygge ejendomme og tænke hele områdets identitet med fra start. Med Geppetto Group A/S går vi skridtet videre og tager ansvar for at hjælpe det lokale byliv i gang,” udtaler administrerende direktør for NPV A/S Jens Schaumann.

Det er særligt med tiltag indenfor mad, drikke og underholdning, at Geppetto Group A/S skal sætte gang i nybyggede lokalområder for at gøre områderne levende og interessante.

Hvis du gerne vil være opdateret på din lokale kaffebar Nachbar, så følg med her:

Hjemmeside: www.nachbar.dk
Facebook: https://www.facebook.com/Nachbar-110464514464624
Instagram: https://www.instagram.com/nachbar.engholmene

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019