Kontorhuse forener boliger og byliv i Københavns nye ørige

Engholmene Business Center bliver med sin placering på Enghave Brygge en del af et unikt maritimt miljø, hvor der skabes de perfekte rammer for et dynamisk byliv med plads til både arbejdspladser og boliger.

På Enghave Brygge lige ud til Nelson Mandelas Allé kommer Engholmene Business Center til at husere, som med sine 47.000 kvadratmeter både er skræddersyet til store og mellemstore virksomheder. Erhvervslejemålet skyder op som en del af det lille ørige midt i København, der omsluttes af kanaler, hyggelige broer og smukke gennemgående kajpromenader, og kommer til at fordele sig over 4 markante state-of-the-art kontor- og hotelbygninger – henholdsvis Rohuset, Kanalhuset, BC3 og N1. Bygningerne er hver især fleksible, og bliver indrettet under hensynstagen til lejerens ønsker og behov.

Med sin placering på Enghave Brygge bliver lejerne i Engholmene Business Center en del af et unikt maritimt miljø, hvor arbejdsliv og byliv får fuldt udbytte af alle vandets egenskaber.

Et område skabt til liv

En af visionerne bag Enghave Brygge er at skabe et område, hvor livet spirer konstant, hvilket er en af grundtankerne bag at kombinere erhverv og bolig i ét byrum, som er tilfældet i Danmarks nye kanalby.

På Engholmene vil der blive etableret 2 lystbådehavne, hvor restauranter, caféer, dagligvarebutikker og forskellige serviceerhverv vil danne ramme om et charmerende miljø, hvor folk kan mødes i alle henseender. Her kan du spise frokost med din forretningsforbindelse, ligesom du kan handle de sidste råvare ind til fødselsdagsmiddagen.

Engholmenes liv og atmosfære er med andre ord en eksemplarisk balance mellem erhvervslivet og det private – det er her man tager hen for at spise, bo og arbejde.

Attraktiv placering

Foruden frit udsyn til vandet og den beroligende lyd af skvulpen i vandoverfalden er Engholmene Business Center et erhvervslejemål, som er meget attraktivt placeret. Det ligger tæt på centrum, det pulserende Vesterbro og lige ved havnen med alle dens rekreative kvaliteter. Derudover har det en unik strategisk placering i forhold til transport ind og ud af byen. Som lejer i Engholmene Business Center får man tæt på perfekte infrastrukturelle rammer i form af let tilgængelighed til motorvejen samt kort afstand til lufthavnen. Desuden kommer der med metroudvidelsen et stoppested på Enghave Brygge, ligesom den populære havnebus stopper ved Inderhavnen.

Moderne arkitektegnede faciliteter

Engholmene Business Center består af fire bygninger, hvor Rohuset, Kanalhuset og BC3 er tegnet af Cobe Architects – deen sidste bygning, N1, er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Begge arkitektgrupper nyder bred anerkendelse for at skabe bygninger med fokus på lokalmiljøet, det sociale liv og de mennesker, som skal bruge bygningerne. Foruden lokaler i alle størrelser fordelt på de 47.000 kvadratmeter, tilbyder Engholmene Business Center fælles personalerestaurant, som serverer gourmetmad i hyggelige omgivelser, kaffebar med barista, bade- og omklædningsfaciliteter, egen p-kælder og meget mere.

Bag opførelsen af Engholmene Business Center står udviklingsselskaberne NPV og NREP.

Kanalhuset

Første kontorhus i Engholmene Business Center, er Kanalhuset; 16.000 m² med mulighed for opdeling ned til 2.000 m².

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019