Bæredygtighed er en overskrift for hele vores virke

NPV A/S er som et af landets førende ejendomsudviklingsselskaber optaget af det fodaftryk, der efterlades til kommende generationer.

”Bæredygtighed er en overskrift for hele vores virke. Der er en høj bevidsthed blandt vores kunder om, at vi laver noget, som holder på den lange bane.”

Sådan lyder det fra administrerende direktør for NPV A/S, Jens Schaumann. NPV A/S har indgået et Premium-medlemskab hos Green Building Council Denmark – en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for at udbrede bæredygtighed i byggebranchen. Medlemskabet er for de visionære organisationer, som ønsker at skabe en dokumenteret, bæredygtig transformation for mennesker, bygninger og byområder.

Byggebranchen er en stor spiller i det globale klimaregnskab og står i dag for mere end en tredjedel af det samlede energiforbrug. Derfor er det afgørende, at verdens entreprenør- og udviklingsselskaber sikrer en bæredygtig udvikling af byggeriet for at imødekomme de klima- og miljøudfordringer, verden står overfor.

”De fleste mennesker, som køber ejerlejligheder, har børn og måske også børnebørn. Hele spørgsmålet om, hvordan vi efterlader planeten til fremtidige generationer, er en vigtig faktor,” udtaler Jens Schaumann.

Som en del af Green Building Council Denmark er der stor fokus på miljøforbedrende løsninger og vidensdeling med det formål at sætte skub i en udvikling, hvor man skaber byggeri, der kan holde på langt sigt.

”Medlemskabet af Green Building Council Denmark understøtter vores vision om at skabe fremtidens innovative og bæredygtige byggeri – med vægt på funktion og form til gavn for både mennesker og miljø,” lyder det fra Jens Schaumann.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019