1 juli blev Lyngholm en ø

Spunsen blev forsigtigt vibreret op, så vandet kunne strømme ind til lystbådehavnen. Spunsen ved Sivholm-broen bliver også fjernet, så man kan sejle igennem de smukke kanaler ved Engholmene og komme til at nyde de prægtige boliger, caféer, restauranter og kulturen, som er med til at gøre Engholmene til et hyggeligt atmosfærerigt sted.

Med vand i havnen og frit gennemløb rundt mellem Engholmene, kan man meget snart se bådene cirkulere rundt i kanalerne. Et nyt og vidunderligt perspektiv på Københavns nye kanalby til glæde for vandentusiaster og ikke mindst #engholmerne selv. Hermed kommer Christian Langes Plads meget tæt på sin fuldendelse med lystbådehavn og restauranter der åbnes.

Vidste du forresten, at Christian Lange var en norsk modtager af Nobels Fredspris i 1921 for sin intellektuelle støtte til internationalt samarbejde? Se hvordan det så ud, da det forrige havnebassin blev fyldt op.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019