Kom til Tour de Chambre den 16. juni

Er du træt af at passe haven, er børnene flyttet, eller skal familien have (frisk) luftforandring, så kom til Tour de Chambre på Engholmene. Engholmene er Københavns nye boligområde med havnen som baghave og Danmarks nok smukkeste udsigt. Søndag den 16. juni fra 13.00-15.00 inviterer vi dig og familien til en forrygende Tour de Chambre gennem tre af Lyngholms eksklusive lejligheder, hvor du kan nyde en storslået udsigt og opleve de smukke boliger på nærmeste hold.

Vi byder på lækker kaffe og is, og I kan møde Danielsen Architecture, der har tegnet de smukke og funktionelle boliger. Vi har også inviteret indretningseksperter samt Living Art, og de vil stå klar til en snak om indretning, boligtekstiler, solafskærmning, gardiner og meget mere. Vores dygtige mæglere vil naturligvis også være til stede.

Sidst, men ikke mindst, trækker vi lod blandt de fremmødte, hvor du kan vinde et gavekort på 2 timer med en indretningskonsulent. Vi glæder os til at se dig, din familie, venner og naboer.

Vi håber at se så mange som muligt til “Tour De Chambre” på Engholmene.

Tilmeld dig arrangementet her – og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 2 timer med en indretningskonsulent.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019