SIVHOLM

SIVHOLM er en del af Engholmene, Københavns nye kanalby i den sydlige del af inderhavnen, hvor vandet løber i kanalerne og livet leves med maritime undertoner.

The Island

SIVHOLM består af 43 unikke rækkehuse i flere forskellige størrelser, alle med store indbydende kælderetager og parkering i Sivholms private p-kælder med direkte adgang til boligerne.

Hvert rækkehus har private haver mod det grønne på midten af Sivholm, og de betagende kig ud over havnemiljøet og de mange kanaler samt rummelige terrasser ved vandkanten, ikke blot understreger den maritime stemning og følelse – det følger helt naturligt med dét at bo på på Sivholm.

Vandet er allestedsnærværende på SIVHOLM. Uanset om man befinder sig inden for, uden for eller øverst oppe er vandet tilgængeligt i alle retninger – både at røre ved, se på og bare nyde. Den unikke private atmosfære på SIVHOLM tager drømmen om ø-paradiset til et nyt, eksklusivt niveau, uden at man føler sig isoleret…

De viste billeder er foreløbige visualiseringer af, hvordan ejendomme, havne, kanaler og opholdsområder forventes at se ud, når området er færdigudviklet om ca. 5 år. Sælger er ikke ansvarlig for visualiseringerne, og de detaljer der vises. Der tages forbehold for fejl og ændringer. Visualiseringerne er kun til inspiration og ikke en del af kontraktgrundlaget ved et eventuelt køb af en bolig i projektet.

43 unikke rækkehuse

De 43 rækkehuse findes i flere forskellige størrelser – fra 137 m² – 195 m² samt yderligere 45 m² – 63 m² kælder under hvert eneste hus – komplet med gæsteværelser, opmagasinering, badeværelse, stort køkkenalrum og stue. Med to eller tre etager byder de forskellige boligtyper på hver sit unikke potentiale. Valget er dit.

Udsigt ud over vandet er en selvfølge, uanset hvor på SIVHOLM dit rækkehus er placeret. Hvert rækkehus har en rummelig terrasse mod kanalerne med plads til både at spise, lege og solbade. Og der er mere. Fra den store terrasse er der direkte adgang til din helt egen terrasse-platform ved vandkanten. Derfra kan tæerne dyppes i vandet eller man kan nyde en tur i kajakken i de små hyggelige kanaler.

Følelsen af det maritime liv er intakt – rendyrket blue living.

Fra 9.995.000 DKK – 13.595.000 DKK

Alice Lotinga, STAD Projekt 

Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
Tlf. +45 32 83 06 20
projektsalg@stadprojekt.dk
www.stadprojekt.dk

Home Lone Bøegh, Projektsalg

Teglholmsgade 66A
2450 København SV
Tlf. 33 33 03 05
projekt.teglholm@home.dk

LokalBolig Projektsalg

Amerika Plads 30A,
2100 København Ø
Tlf.: 3253 2222
projektsalg@lokalbolig.dk 
www.lokalbolig.dk

Ivan Eltoft Nielsen,

Østerbrogade 21
2100 Østerbro

Telefon: +45 70 70 12 43
info@eltoftnielsen.dk
www.eltoftnielsen.dk