Chat with us, powered by LiveChat

SIVHOLM

The Private Island er en del af Engholmene, Københavns nye kanalby i den sydlige del af inderhavnen, hvor vandet løber i kanalerne og livet leves med maritime undertoner.

The Island

SIVHOLM består af 43 unikke townhouses i flere forskellige størrelser, alle med store indbydende kælderetager og parkering i Sivholms private p-kælder med direkte adgang til boligerne.

Hvert townhouse har private haver mod det grønne på midten af Sivholm, og de betagende kig ud over havnemiljøet og de mange kanaler samt rummelige terrasser ved vandkanten, ikke blot understreger den maritime stemning og følelse – det følger helt naturligt med dét at bo på på Sivholm – The Private Island.

Vandet er allestedsnærværende på SIVHOLM. Uanset om man befinder sig inden for, uden for eller øverst oppe er vandet tilgængeligt i alle retninger – både at røre ved, se på og bare nyde. Den unikke private atmosfære på SIVHOLM tager drømmen om ø-paradiset til et nyt, eksklusivt niveau, uden at man føler sig isoleret…

The Townhouses

De 43 Townhouses findes i flere forskellige størrelser – fra 137 m² – 195 m² samt yderligere 45 m² – 63 m² kælder under hvert eneste hus – komplet med gæsteværelser, opmagasinering, badeværelse, stort køkkenalrum og stue. Med to eller tre etager byder de forskellige boligtyper på hver sit unikke potentiale. Valget er dit.

Udsigt ud over vandet er en selvfølge, uanset hvor på SIVHOLM dit Townhouse er placeret. Hvert hus har en rummelig terrasse mod kanalerne med plads til både at spise, lege og solbade. Og der er mere. Fra den store terrasse er der direkte adgang til din helt egen terrasse-platform ved vandkanten. Derfra kan tæerne dyppes i vandet eller man kan nyde en tur i kajakken i de små hyggelige kanaler.

Følelsen af det maritime liv er intakt – rendyrket blue living.

Fra 9.995.000 DKK – 13.595.000 DKK