SIVHOLM

SIVHOLM er en del af Engholmene, Københavns nye kanalby i den sydlige del af inderhavnen, hvor vandet løber i kanalerne og livet leves med maritime undertoner.

The Island

SIVHOLM består af 43 unikke byhuse i flere forskellige størrelser, alle med store indbydende kælderetager og parkering i Sivholms private p-kælder med direkte adgang til boligerne.

Hvert byhus har private haver mod det grønne på midten af Sivholm, og de betagende kig ud over havnemiljøet og de mange kanaler samt rummelige terrasser ved vandkanten, ikke blot understreger den maritime stemning og følelse – det følger helt naturligt med dét at bo på Sivholm.

Vandet er allestedsnærværende på SIVHOLM. Uanset om man befinder sig inden for, uden for eller øverst oppe, er vandet tilgængeligt i alle retninger – både at røre ved, se på og bare nyde. Den unikke private atmosfære på SIVHOLM tager drømmen om ø-paradiset til et nyt, eksklusivt niveau, uden at man føler sig isoleret…

RØD   =   SOLGT   |   GUL    =   RESERVERET     GRØN   =   I UDBUD     LILLA   =   BETINGET SOLGT   |   GRÅ   =   IKKE I UDBUD 

De viste billeder er foreløbige visualiseringer af, hvordan ejendomme, opholdsområder og byrum forventes at se ud, når byggeriet er færdigopført, og området er færdigudviklet. Visualiseringerne er kun til inspiration. Sælger er ikke ansvarlig for visualiseringerne og de detaljer, der vises. Der tages forbehold for fejl og ændringer. Læs mere om forbehold her.

Privat fremvisning

Få din helt egen private fremvisning af boligerne på SIVHOLM. Vi har selvfølgelig taget alle nødvendige forholdsregler i forhold til hygiejne og afstand, så du trygt kan komme til fremvisning på SIVHOLM.

43 unikke byhuse

De 43 byhuse findes i flere forskellige størrelser – fra 182 m² – 261 m² samt yderligere 44 m² – 69 m² kælder under hvert eneste hus – komplet med gæsteværelser, opmagasinering, badeværelse, stort køkkenalrum og stue. Med to eller tre etager byder de forskellige boligtyper på hver sit unikke potentiale. Valget er dit.

Udsigt ud over vandet er en selvfølge, uanset hvor på SIVHOLM dit byhus er placeret. Hvert byhus har en rummelig terrasse mod kanalerne med plads til både at spise, lege og solbade. Og der er mere. Fra den store terrasse er der direkte adgang til din helt egen terrasse-platform ved vandkanten. Derfra kan tæerne dyppes i vandet eller man kan nyde en tur i kajakken i de små hyggelige kanaler.

Følelsen af det maritime liv er intakt – rendyrket blue living.

Fantastic Frank Copenhagen

Pernille Winther & James Iuel-Brockdorf
+45 39 63 99 99
pernille@fantasticfrank.dk

www.fantasticfrank.dk/copenhagen