Nye erhverv gør klar til at åbne på Engholmene

Nye erhverv gør klar til at åbne på Engholmene


De moderne kontorfaciliteter på Engholmene Business Center kommer til at ligge side om side med boliger, butikker, caféer, restauranter og andre spændende tilbud for dem, der bor og arbejder på Engholmene. Boligkarréerne har rummelige erhvervslokaler i stueplan, og den attraktive beliggenhed ud mod vandet og kanalerne, og får flere erhvervsdrivende til at rykke til Engholmene.


For medarbejderne i de virksomheder, der flytter ind på Engholmene Business Center, bliver der rig mulighed for at benytte mange af de attraktive tilbud på Engholmene. Ved de to lystbådehavne gør man klar til, at både restauranter, caféer m.v. kan forkæle deres kunder med en skøn udsigt og maritim stemning. Derudover vil de moderne erhvervslejemål i stueplan på de fire øer fremover huse butikker og forskellige andre serviceerhverv. To af de kommende erhvervsdrivende er allerede godt i gang med at planlægge deres åbning på Engholmene.

Boligshop og pop-up kaffebar

En af dem, der står på spring for at rykke til Engholmene, er ejendomsmæglerkæden LokalBolig. De har planer om at bidrage til området med mere end en boligshop. LokalBolig har allerede flere års erfaring med lokalforankrede afdelinger, og de ved, hvor stor betydning deres bidrag til det lokale liv i området har. De rummelige erhvervslokaler på Engholmene har gjort det muligt for LokalBolig at tage skridtet videre og bidrage til det lokale liv med et ’pop-up hjørne’, der kan lægge lokale til forskellige aktiviteter alt efter, hvad området kalder på. Til at begynde med kommer hjørnet til at huse en pop-up kaffebar, hvor der er mulighed for at nappe en lækker to-go i frokostpausen eller bestille takeaway kaffe til et møde. Med tiden kan det være, at behovet ændrer sig, og området kalder på en pop-up blomsterbutik, et galleri, en vinbar eller noget helt andet.

Jeg må jo sige, at Engholmene er kommet virkelig godt fra start, men området kan altså også noget helt særligt. NPV er virkelig lykkedes med at skabe et spændende sted, hvor der har været fokus på at skabe sammenhæng i området og udnytte placeringen ved vandet bedst muligt,” siger Benjamin Hansen og fortsætter: ”Den meget stærke identitet og selvforståelse, som vi helt klart oplever, at området har, er med til at skabe et sted, hvor man både får lyst til at bo, arbejde og opholde sig i fritiden,” fortæller Benjamin Hansen, ejendomsmægler og indehaver af afdelinger for LokalBolig.

Afslapning og wellness efter arbejde

For medarbejderne i de virksomheder, der flytter til Engholmene Business Center, byder fremtiden også på muligheden for at slappe af og blive forkælet i frokostpausen eller efter arbejdstid.

Om bare nogle få måneder åbner en kombineret frisør- og skønhedssalon på Engholmene, hvor man både kan få klippet hår, lagt festmakeup, ordnet negle eller nyde en luksuriøs ansigtsbehandling. Alexandra er selvstændig med egen salon på Vesterbro gennem ti år, men har nu valgt at rykke til Engholmene.

Jeg glæder mig utrolig meget til at slå dørene op for den nye salon og forkæle dem, der bor og arbejder på Engholmene, med både klip og andre skønhedsbehandlinger. Netop balancen i området, hvor der både er boliger, erhverv og kontor er perfekt for min type virksomhed ­– og så er det bare sådan et dejligt sted med kanalerne og udsigten over vandet,” fortæller Alexandra.

Alexandra er oprindelig uddannet frisør, men har efteruddannet sig ad flere omgange. Udover herre-, dame- og børneklip, tilbyder hun også et bredt udvalg af forskellige keratinbehandlinger, farveteknikker, retning af bryn og vipper samt makeup til både hverdag og fest, samt forskellige typer af ansigtsbehandling. I den nye salon er planen desuden, at det også vil være muligt at bestille tid til andre typer af kosmetologiske behandlinger, såvel som manicure og wellness massage.

 Engholmene Business Center bliver en del af et sprudlende kvarter

Hos NPV glæder man sig over, at mange forskellige typer erhverv har vist interesse for området, og at en etableret frisør og anerkendt ejendomsmæglerkæde står parat til at åbne, så snart lokalerne står klar.

Vi har fra starten ønsket, at Engholmene skulle være et sted, hvor man både arbejder og bor. Der opstår en levende dynamik i et kvarter, hvor der både er boliger, et bredt udvalg af forskellige butikker og spisesteder i en kombination med større virksomheder, der har kontordomicil. Det glæder os at se, hvordan det rent faktisk lykkes nu,” udtaler Kim Lang Sørensen, direktør og partner i NPV A/S.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply