Læs kendt TV-værts tips til sund vintertræning

Med et travlt arbejde som studievært kan det være en smule uoverskueligt at finde tid til træning. Når vejret så også går koldere tider i møde, er det svært for nogle at finde motivationen. Camilla Ottesen deler sine favorit-vinter-træningsformer, der er ligger ganske tæt på, når man bor i Sydhavnen.

Camilla er vokset op med både en mor og far, der begge var glade for en aktiv hverdag, og derfor er det også i dag en stor del af hendes liv. For omkring to år siden opdagede Camilla en træningsform, som har fået en særlig plads i hendes hjerte – det såkaldte barrétræning.

BARRÉTRÆNING

Hvad er barrétræning?

Camilla forklarer, at barré er en form for træning, der tager udgangspunkt i ballet barren og forskellige balletpositioner, og hvor man i træningen gør brug af sin egen kropsvægt. Man laver også øvelser, som man allerede kender som f.eks. squats og lunges, det er bare feminint.
”Det lyder måske ikke hårdt, men det er virkelig hårdt. – Det er gentagelser, smidighed og udholdenhed.”

Hvorfor barrétræning?

”Jeg nåede kun at være til det barrétræning én gang, og så var jeg overbevist. Det var dét fedeste. Det ramte mig bare. Jeg gik ud med et smil til op over begge ører. Og hvis jeg kan gå i bedre humør, end da jeg kom – så er jeg sådan set ligeglad, hvor mange kalorier, jeg har brændt,” forklarer TV-værten begejstret.

Camilla er i dag udlært som instruktør i barré og har timer i Jacks Studio. Hun elsker at stå i studiet, sætte hitsange på og få trænet godt igennem med sine hold.

”Musikken er bare vildt god. Det er lidt ligesom i gamle dage, når man gik på natklub. Jeg har min egen lille fest hver gang. Og så synes jeg bare, man får så mange ting ud af det. Man får en virkelig god holdning, hvilket også giver god udstråling og selvtillid. Man hviler i sig selv. Det vil vi gerne give med nede i Jacks,” fortæller hun.

VANDSPORT

Når Camilla ikke fester i studiet på Amager, elsker hun at komme udenfor og bruge vandet til at træne i. Hun bor lige ved siden af Amager Strand, hvor hun gerne tager ud og sejler i kajak eller svømmer.
”Der er masser at tage sig til. Jeg holder meget af at lave noget sammen, hvor man er aktiv og kommer væk fra huset. Det opstår der altid noget godt af,” fortæller hun.
RIDNING OG LØB

Området ved Amager Strand sætter en fin ramme for at tage en løbetur, hvilket Camilla ynder at gøre, selvom det er blevet lidt koldere i vejret. Sidst, men ikke mindst er hun også glad for at ride.

”Jeg rider i Store Magleby ved Dragør og i fuglereservatet ved Kalvebod Fælled med min datter Viola, hvor vi har hver vores part i en hest,” fortæller Camilla.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019