Kom til julehygge i Engholmenes nye BoligShop

Søndag den 1. december kl. 12-14 inviteres du til julehygge og åbent hus på Engholmene, når vi slår dørene op til vores nye BoligShop. Med gløgg og æbleskiver i hånden har du mulighed for på egen hånd at gå på opdagelse i udvalgte boliger på Engholmene.

Julen er hjerternes fest, hvor vi samles med dem, vi har kær. Nedtællingen til december måned er for alvor i gang, og det varer ikke længe, før julegaveindkøb, småkagebagning, kravlenisseklipning og andestegstilberedning står på to-do-listen.

Men inden vi når så langt, vil vi gerne markere, at julen står for døren på Engholmene. Du inviteres derfor til julehygge og åbent hus i Engholmenes nye, flotte BoligShop fra kl. 12-14, hvor vi sammen vil fejre 1. søndag i advent. Som traditionen foreskriver, vil der blive serveret gløgg og æbleskiver, og det vil være muligt at gå på opdagelse i en række udvalgte boliger sammen med vores dygtige mæglere, som står klar til at guide og rådgive dig.

Engholmene støtter lokalsporten – julekalender til børnene

NPV A/S og Engholmene støtter lokalmiljøet og lokalsporten, da tilbud til alle aldre udgør en grundsten i bestræbelserne på at skabe lokalt sammenhold og sundhed for alle. Én af de klubber, vi samarbejder med, er fodboldklubben Hekla. I samarbejde med Red Barnet og DBU har Hekla produceret skrabe-julekalenderen ”PLADS TIL ALLE”, som har til formål at få flere børn til at være en del af fællesskabet – et budskab, som NPV A/S og Engholmene gerne vil være med til at sprede. Der er således købt skrabe-julekalenderen ”PLADS TIL ALLE” til de besøgende børn, og de uddeles efter først til mølle-princippet. Kalenderen støtter Heklas tur til Holland i påsken 2020.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig 1. søndag i advent.

BoligShoppen ligger på Andrei Sakharovs Vej 19, st. tv. 2450 København SV (følg skiltene). 

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019