INVITATION – Besøg os på SIVHOLM søndag den 1. marts.

Byd foråret velkommen og besøg os, når vi slår dørene op til den første prøvebolig i et helt enestående liebhaverbyggeri på den lille private ø SIVHOLM. Kom forbi og oplev den særlige stemning ved vandet og se, hvordan drømmen om eget byhus midt i byen kan blive til virkelighed.

Søndag den 1. marts fra kl. 12-14 byder vi velkommen i den første prøvebolig på øen SIVHOLM. De unikke byhuse på SIVHOLM er kvalitet i absolut topklasse, hvor fokus er lagt på komfort og privatliv. Placeringen er eksklusiv, arkitekturen sublim, og materialerne er udvalgt med stor omhu.

Private uderum og adgang til vandet
Byhusene på SIVHOLM er omgivet af lys og luft, og uanset om man befinder sig indenfor, udenfor eller øverst oppe, er vandet tilgængeligt i alle retninger. Alle boliger har privat terrasse, forskudte åbne planer og direkte adgang til vandet. Det giver rig mulighed for at nyde udelivet og skabe sin egen lille oase ved vandet.

Tæt på byen og med privat parkering
SIVHOLM ligger i Københavns nye kanalby og er en ud af seks boligøer på Engholmene. Placeringen er yderst attraktiv, fordi den både er tæt på vandet, central i forhold til byen og samtidig nær vitale hovedindfaldsveje, der leder uden om byens trafik. Alle boliger på SIVHOLM har privat parkering i fælles parkeringskælder med direkte adgang til boligen gennem egen kælder.

De 43 unikke byhuse findes i flere forskellige størrelser – fra 182 m² – 263 m² inklusiv 43 m² – 70 m² kælder under hvert eneste hus.

Priser fra 10.995.000 DKK.

De første byhuse på SIVHOLM står indflytningsklar fra juni 2020. Der er stor interesse, og ca. 40 procent af boligerne er allerede solgt.

Der kræves ingen tilmelding til arrangementet.

FIND VEJ · Sivholm Prøvebolig · Albert Schweitzers Vej 2 · Sivholm · 2450 København SV.

Læs mere om Sivholm på sivholm.com

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019