ENGHOLMENES penthouseboliger er eftertragtede – den dyreste er solgt


Sommeren har budt på en overvældende interesse for boligerne på ENGHOLMENE, og særligt salget af penthouseboligerne er gået over al forventning. Flere er allerede solgt, herunder den dyreste, der, med en tagterrasse på 150 m², har direkte udsigt ud over havnen og et hammerslag på næsten 24 mio. DKK. Penthouseboligerne hører til de mest mondæne boliger på ENGHOLMENE, og der er da også mange gode grunde til, at køberne har fået øjnene op for de populære penthouseboliger på ENGHOLMENE.

Penthouseboligerne på ENGHOLMENE har en betagende panoramaudsigt og hører til blandt havnens mest attraktive boliger. Den helt særlige beliggenhed og udsigt er da også noget af det, som er medvirkende til den store interesse, der er for at erhverve sig en penthousebolig på ENGHOLMENE.

Stor interesse for boliger med havudsigt og tæt på byen
I løbet af sommeren er nogle af de dyreste og mest attraktive penthouseboliger på ENGHOLMENE blevet solgt. Boligarealet for de solgte boliger ligger mellem 213 m² og 235 m² og salgspriserne mellem 15.5 mio. DKK – 24. mio. DKK. Den ene af penthouseboligerne har desuden en rummelig tagterrasse på 170 m².

”Vi kan konstatere, at der i den grad er købere til penthouseboligerne på ENGHOLMENE. Men det er også ganske sjældent, at man kan få en penthousebolig med så stor tagterrasse, at det giver mulighed for at skabe en reel taghave, der har udsigt over Københavns Havn og byens skyline,” siger Anita Kviesgaard, Salgschef hos NPV A/S.

Engholmenes ørige, med lystbådehavne og front mod Københavns Inderhavn med kommende caféer og spisesteder, har vist sig at være en bydel, som københavnerne har taget til sig. Lejlighederne, der placerer sig på øerne Myrholm, Tangholm, Lyngholm og Kærholm og byhusene på Sivholm, sælges i øjeblikket hurtigere end forventet.

”Vi oplever en stor interesse, og det er både lokale københavnere, folk fra resten af landet, samt udlændinge og danskere, der vender hjem efter en periode i udlandet, som gerne vil have en bolig med havudsigt i centrum. Og så betyder det nok noget, at mange allerede er flyttet ind, så man kan se, hvordan bydelen lever. Her er folk på kajen, kajakker i vandet og børn, der leger i de grønne områder,” siger Anita Kviesgaard.

Rummelig tagterrasse eller altan med panoramaudsigt
På ENGHOLMENE er du omgivet af vand til alle sider, og fra de eksklusive penthouseboliger har du en helt unik udsigt til Københavns skyline og havnekanalen. Fælles for penthouseboligerne er, at de alle, uanset størrelse og pris, har en rummelig tagterrasse eller altan med en skøn udsigt over det maritime havnemiljø, de mange kanaler og broer, der binder Engholmene sammen. Uanset hvilket verdenshjørne, du vender blikket mod, har du en storslået udsigt og højt til himlen.

Penthouseboligerne repræsenterer et eksklusivt byggeri med arkitektoniske ambitioner, hvor der hele vejen rundt er fokus på æstetik, komfort, kvalitet og funktionalitet. De store vinduespartier sørger for, at man altid har glæde af den smukke udsigt, og de tilfører desuden boligen et dejligt naturligt lys året rundt.

For at imødekomme den store interesse for boligerne på ENGHOLMENE, ikke mindst for de eftertragtede penthouseboliger, afholdes der personlige fremvisninger og åbent hus-arrangementer, hvor der selvfølgelig tages alle nødvendige forholdsregler i forhold hygiejne og afstand, når de indrettede prøveboliger besøges.

Du kan læse mere om ENGHOLMENES eksklusive penthouseboliger her: 

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019