Engholmene Business Center ligger i et attraktivt område. Boligsalget boomer.

Engholmene Business Center ligger i et attraktivt område. Boligsalget boomer.


NPV A/S, der står bag både Engholmene Business Center og boligbyggeriet på Engholmene, har oplevet en overvældende interesse for boliger i området. I løbet af de seneste tre måneder er der solgt rundt regnet 100 lejligheder på Engholmene, og det kan mærkes i området, hvor også interessen for at åbne virksomhed er stigende.


De første beboere flyttede ind på Kærholm tilbage i 2017. Nu står den sidste af de seks boligøer snart færdig. Der er kommet vand i kanalerne, lys i vinduerne og potter på altanerne i mange af lejlighederne på boligøerne. Der er ingen tvivl om, at beboerne for alvor har indtaget området og skabt et levende lokalmiljø i området omkring det kommende Engholmene Business Center.

Boligsalget på Engholmene er steget støt hen over sommeren

Udover Engholmene Business Center, så består Engholmene af seks boligøer, og udvalget af boliger spænder bredt. Fra eksklusive penthouseboliger og byhuse til funktionelle lejligheder. De seneste tre måneder er der blevet solgt boliger i alle størrelser. Især de dyre penthouseboliger har solgt godt sidst på sommeren.

”Sensommeren, og særligt september, har vist en støt stigende kurve på salgssiden. Vi har solgt lejligheder for mere end en halv mia. kr., og jeg må blankt indrømme, at det er mere, end hvad vi havde turdet håbe på. Ikke mindst i betragtning af, at COVID-19 nedlukningen i foråret ramte samfundsøkonomien hårdt og selvfølgelig også skabte uro på boligmarkedet,” udtaler Jens Schaumann, adm. direktør hos NPV A/S.

Interessen fra virksomheder stiger

Den positive udvikling for salget af boliger i området omkring Engholmene Business Center bidrager til en positiv spiral, der også har øget erhvervslivets interesse.

”Vi oplever, at der kommer flere henvendelser på erhverv, og der er ingen tvivl om, at den popularitet, vi har set på boligsiden, nu begynder at smitte af på interessen for at åbne eller flytte sin virksomhed hertil. Det gælder både små serviceerhverv, der kan se muligheder i erhvervslejemålene på Engholmene, og større virksomheder, der viser interesse for at flytte hertil, når kontorbyggeriet Engholmene Business Center står færdigt,” fortæller projektudviklingschef Jacob Sahlin Olesen.

Engholmene Business Center indgår i en maritim bydel

Henover sommeren er flere af kanalerne blevet åbnet, så vandet nu kan strømme hele vejen rundt om øerne og skabe den maritime stemning, som netop var visionen for Engholmene, da NPV A/S gik i gang med at udvikle området, der snart står færdigt. Som det ser ud nu, vil sidste etape af boligbyggeriet forventeligt stå klart til aflevering 1. juli 2021, hvilket er et halvt år tidligere end oprindelig planlagt. De første indledende etaper på byggeriet af Engholmene Business Center er nu også i gang og skrider planmæssigt frem

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *