Tour de Chambre åbner dørene til Lyngholm

I juli måned flytter de første engholmere ind på Lyngholm. I bedste Tour de Chambre-stil fik kommende beboere og nysgerrige udefrakommende mulighed for at se, hvordan de færdigudviklede lejligheder på Lyngholm kommer til at tage sig ud.

Lyngholm er den tredje af seks boligøer på Engholmene, som bliver klar til indflytning. I juli måned flytter de første ind i deres drømmebolig på Lyngholm, som består af 190 attraktive og moderne lejligheder.

Blandt de fremmødte til Tour de Chambre var både familier som allerede havde sikret sig en bolig i Lyngholm, engholmere fra de andre boligøer samt nysgerrige udefrakommende, som gerne ville opleve Københavns nye kanalby på tættere hold. Fælles for dem alle var, at de endnu ikke havde set boligerne på Lyngholm. Nysgerrigheden var derfor tydelig at spore hos de over 150 mennesker, som var mødt op på havnefronten foran Lyngholm til åbent hus-arrangementet. Her var fire lejligheder blevet åbnet op for de fremmødte, som de frit kunne pendle imellem. På kajen var der opstillet en isbil og en kaffevogn, som sørgede for at forsyne de fremmødte – på samme måde som ejendomsmæglere, arkitekter, indretningskonsulenter og repræsentanter fra NPV stod klar til at svare på spørgsmål fra de mange nysgerrige deltagere.

På første sal i lejligheden med altan direkte ud til havnefronten stod Birgitte Vosper fra Busy Bee. Hun er indretningskonsulent, og er kvinden bag indretningen af prøveboligerne på Lyngholm. Deltagerne var meget interesseret i hende. Særligt fik hun mange spørgsmål om, hvordan man sætter et personligt præg på en nyopført lejlighed, hvor det hvide og minimalistiske udtryk dominerer.

Birgitte Vosper
”Når man flytter ind i et nybyggeri med rene linjer og hvide vægge, kan det godt være svært at sætte et personligt præg på sit nye hjem. Min klare anbefaling til dem som skal flytte ind i Lyngholm er at bruge farver på væggene, og sætte nogle gardiner op som afspejler dem. Generelt tror jeg, at danskerne som nation er ved at være trætte at hvidt på hvidt. Det kan også ses i boligmagasinerne, hvor der er kommet mere farve på væggene,” fortæller Birgitte Vosper.

Nogle af dem som snart står overfor at skulle indrette deres lejlighed på Lyngholm, er Henrik Oku Larsen og hans kone. Vi mødte dem på altanen i en af lejlighederne, hvor de stod og nød deres kommende udsigt:

Henrik Oku Larsen
”Vi boede i en villa på +200 kvadratmeter i Vanløse. Men efter vores datter flyttede hjemmefra, havde vi alt for meget plads. Derfor var det en god mulighed for at prøve noget nyt – inden vi blev for gamle og skulle mades. Generelt var hele aspektet med at starte på en frisk rigtig tiltalende for os. Vi trængte til at få noget luftforandring med nye naboer og nye omgivelser.
Grunden til at vi valgte lejligheden i Lyngholm var, at vi faldt for hele miljøet på Engholmene. Den fantastiske beliggenhed med vandet og alle dets muligheder samt den korte afstand til centrum”.

Et andet par som også var ude og se deres kommende lejlighed, var Cecilie Andersen og Andreas Jørgensen. De har valgt at flytte fra Århus til København. I dagens anledning havde de taget deres forældre med, som også var spændte på at se deres børns kommende bolig.

Cecilie Andersen og Andreas Jørgensen
”Årsagen til, at vi har valgt at flytte fra Århus til København er, at Andreas har fået arbejde i København, og at jeg har fået en praktikplads.
I Århus bor vi i et nybyggeri, og det vil vi gerne fortsætte med. Derfor var det et af kriterierne til vores kommende bolig. Måden vi fandt frem til Lyngholm var, at vi søgte på ”nybyggeri i København”, hvor Lyngholm så dukkede op.
Som alle andre har vi ikke rigtig set vores lejlighed endnu, men det som var med til at overbevise os omkring Lyngholm, var hele miljøet herude. Vi blev meget betaget af vandet kombineret med den tætte beliggenhed til centrum. Vi er glade for naturen, og vi ville ikke bo midt inde i byen med larmen fra trafikken”.

I modsætning til de to andre par har Sara Kalhor endnu ikke købt lejlighed i Lyngholm. Hun bor på nuværende tidspunkt i indre by, men har længe kendt til Engholmene og alle områdets muligheder. Hun var derfor ude for at snuse lidt til miljøet.

På en solbeskinnet søndag blev der afholdt Tour de Chambre på Lyngholm, hvor kommende beboere og nysgerrige udefrakommende for første gang kunne få et glimt af lejlighederne på Lyngholm.

De fremmødte fik mulighed for at pendle mellem fire forskellige lejligheder. Undervejs var der mulighed for at få svar på sine spørgsmål hos de fremmødte ejendomsmæglere, arkitekter, indretningskonsulenter og repræsentanter fra NPV.

På kajen var der opstillet en isbil og en kaffevogn, som forsynede deltagerne – særligt isbilen var i høj kurs.

Opmærksomheden og interessen for at se lejlighederne på Lyngholm var stor. For mange af deltagerne var det første gang de så deres kommende bolig.

Her ses en familie i gang med at måle op på altanen. Det var første gang de stod på deres kommende altan, og de var i tvivl om, hvorvidt deres nuværende altanmøbler ville tage for meget plads – konklusionen blev, at det ikke var noget problem.

Mange var begejstret og overraskede over udsigten fra lejlighederne på Lyngholm. Tilmed var lysindfaldet et stort samtaleemne hos mange af deltagerne.

Engholmene er et område som appellerer til flere generationer, og det kunne man også se på deltagerne til Tour de Chambre på Lyngholm, hvor alt fra det ældre ægtepar til de unge par med deres førstefødte var repræsenteret.

Inden folk tog hjem, fik de mulighed for at deltage i en konkurrence, hvor præmien var en to timers session med en indretningskonsulent.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019