Stemningen og livet på Engholmene blomstrer

Udviklingen af Engholmene skrider planmæssigt fremad. På Kærholm og Myrholm er beboerne for længst flyttet ind, og på Lyngholm er indflytningen også i fuld gang. Dette har medført, at man for alvor kan mærke livet og stemningen i Københavns nye kanalby. Vi har taget en snak med Christian Ringsmose fra NPV A/S’ afleveringsteam.

”Stemningen er virkelig god herude. Jeg fornemmer, at der er et godt sammenhold beboerne imellem, og at de er glade for at bo på Engholmene,” fortæller Christian Ringsmose.

Han er projektleder hos NPV A/S og har sin daglige gang på Engholmene. Desuden er han en del af NPV A/S’ afleveringsteam, hvor han har ansvaret for Myrholm. Han har stået for overleveringen af boligerne på Myrholm og har derfor fingeren på pulsen i forhold til stemningen på Engholmene.

”Når beboerne skal flytte ind, tager vi godt imod dem og sørger for, at de føler sig trygge. Vi gennemgår lejlighederne med dem og sørger for, de får en god start på tilværelsen på Engholmene,” siger Christian Ringsmose. Han understreger samtidig, at deres arbejde langt fra er ovre, efter overleveringen har fundet sted, da det at købe en bolig på Engholmene er et forløb, hvor servicen er en hjørnesten.

”Når man køber en bolig på Engholmene, følger der også en masse service med, og det er vi med til at give dem. Hvis de har spørgsmål til boligen, udviklingen af Engholmene eller lokalområdet, står vi altid til rådighed,” siger Christian Ringsmose.

Diversitet og godt sammenhold
Engholmene er Københavns nye kanalby, som er en skøn sammenkobling af natur, vand og byliv. Det er et område, hvor der er en stor diversitet blandt beboerne, hvilket er med til at skabe et dynamisk miljø.
Engholmene er med andre ord et eftertragtet område, hvilket også gør sig gældende for salget af boliger, hvor man for længst har rundet 500 solgte boliger. Én af dem, der er flyttet ind i sin drømmebolig på Myrholm, er udenlandsdanskeren Andreas Justesen, som til daglig bor i Singapore. Sammen med familien har han fået en rigtig god start på tilværelsen på Engholmene, hvor han i første omgang faldt for den centrale beliggenhed og havneudsigten. Han glæder sig til på sigt at flytte permanent ind på Engholmene.

”Der er en rigtig god og positiv stemning i området. Naboerne er flinke, og der er et godt sammenhold herude. Blandt andet er der en Facebook-gruppe, hvor beboerne hjælper hinanden. For eksempel hvis der er nogen, som har brug for en ekstra parkeringsplads,” fortæller Andreas Justesen.

På naboøen Kærholm bor Mette Steffensen med sin familie. Ligesom familien Justesen er de rigtig glade for at bo på Engholmene, som indtil videre har levet op til alle deres forventninger.

”Vi elsker de rolige omgivelser med vandet og naturen. Inden vi flyttede til Engholmene, boede vi i en lejlighed lige ved Langebro. Der var utrolig meget trafikstøj, hvilket vi er sluppet for med lejligheden på Kærholm. Vi ville stadig gerne bo centralt, og det gør vi jo stadig med placeringen her på Engholmene,” fortæller Mette Steffensen.

Vi nærmer os december måned med hastige skridt, og det betyder, at julen snart er over os. På Engholmene markerer NPV A/S det ved, at der 1. søndag i advent afholdes et udvidet åbent hus-arrangement i den nye BoligShop beliggende på Lyngholm. Desuden afholder ejerforeningerne også juletræsarrangementer.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019