Engholmene Business Center tilbyder hele pakken

Hvor man tidligere kunne tiltrække de bedste medarbejdere med en god løn, er det i dag også essentielt, at virksomheden har til huse i nogle attraktive lokaler, og tilmed ligger placeret i et dynamisk område. Krav som Engholmene Business Center opfylder til fulde.

Foruden frit udsyn til vandet og den beroligende lyd af skvulpen i vandoverfalden er Engholmene Business Center et erhvervsområde, som er meget attraktivt placeret. Det ligger tæt på centrum, det pulserende Vesterbro og lige ved havnen med alle dens rekreative kvaliteter.

Kim Lang oplever i højere grad end tidligere, at virksomhederne har flere krav til de bygninger, som de bosætter sig i. Foruden attraktive lokaler skal adresse gerne ligge i nogle dynamiske omgivelser.

”Nogle virksomheder placerer sig i lejemål i Glostrup, Brøndby eller lignende, hvor der er masser af plads og parkering, men ikke noget liv efter arbejde. Andre placerer sig helt centralt i city, hvor der ikke er så meget plads, men til gengæld sker der noget efter arbejde. Engholmene Business Center bringer det bedste fra begge lejre. Her har vi mulighed for at lave et nybyggeri med parkering i tilknytning til city, hvor der er liv. Mange virksomheder har yngre medarbejdere, som efterspørger muligheder efter arbejde, og det får man her”, siger Kim Lang, COO og Partner hos NPV A/S.

Faciliteter til fællesskabet

Rohuset, Kanalhuset, BC3 og N1 bliver fire arkitektegnede delevenlige og fleksible bygninger, hvor der er tænkt på fællesskabet, hvilket efterspørges hos mange virksomheder i dag. Foruden lokaler i alle størrelser fordelt på de 47.000 kvadratmeter, tilbyder Engholmene Business Center fælles personalerestaurant, som serverer gourmetmad i hyggelige omgivelser, kaffebar med barista, juicebar, loungeområder bade- og omklædningsfaciliteter, egen p-kælder og meget mere.

”En af de tendenser vi ser er, at det er vigtigt for virksomheder, at der er nogle zoner, hvor man også kan møde mennesker fra andre virksomheder. Det skal understøttes af nogle spændende faciliteter, som medarbejderne i uformelle rammer kan samles om”, fortæller Kim Lang.

Udover de indbyggede faciliteter i Engholmene Business Center vil der på Engholmene blive etableret to lystbådehavne, hvor restauranter, caféer, dagligvarebutikker i form af en Irma og en Fakta og forskellige serviceerhverv vil danne ramme om et charmerende miljø, hvor folk kan mødes i alle henseender.

”Jeg er enig i, at fællesskabet og de omkringliggende omgivelser har stor indflydelse for valg af arbejdsplads, og det er noget, vi har taget til os. Det er spændende, og det giver god mening, at man også dyrker fællesskabet. Således at alt ikke kun går på det faglige, men at man også kan have noget socialt samvær med kollegaer fra egen og andre virksomheder efter arbejdstid”, slutter Kim Lang.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019