Engholmene Business Center kan rumme alle typer af virksomheder

Engholmene Business Center kan rumme alle typer af virksomheder


Engholmene Business Center kommer til at bestå af fire markante state-of-the-art kontor- og hotelbygninger. Samlet tæller de fire bygninger 47.000 fleksible kvadratmeter, som både er skræddersyet til at agere domicil for en stor koncern, start-ups og scale-ups.


”Qua arealet på 47.000 kvadratmeter er der mulighed for at virksomheder kan tage en hel bygning og bruge som domicil. Men det kan også være virksomheder, som tager helt ned til 1000 kvadratmeter”, siger Kim Lang, COO og Partner hos NPV.

Rohuset, Kanalhuset, BC3 og N1, som er navnene på de fire bygninger, der udgør Engholmene Business Center er hver især fleksible, og bliver indrettet under hensynstagen til lejerens ønsker og behov. Bygningernes fleksibilitet gør det oplagt, at kvadratmeterne bliver brugt af en bred vifte af forskellige virksomheder. Lige fra start-ups, til scale-ups til store koncerner.

”Engholmene Business Center skal indeholde alle typer virksomheder. Der er forskellige kulturer og dynamikker i virksomhederne, som kan være sunde af have i samme hus. Medarbejdere vil gerne interagere med hinanden – både internt, men også på tværs af virksomhederne. Derfor skal der være nogle spillerum, hvilket der er hos os”, siger Kim Lang.

Foruden lokaler i alle størrelser fordelt på de 47.000 kvadratmeter, tilbyder Engholmene Business Center fælles personalerestaurant, som serverer gourmetmad i hyggelige omgivelser, kaffebar med barista, juicebar, lounge, bade- og omklædningsfaciliteter, egen p-kælder og meget mere. Disse fællesarealer vil komme til at ligge i stueetagen og på 1. sal.

Plads til udvikling

Engholmene Business Center er et erhvervsområde, hvor fleksibilitet og udvikling er tænkt ind som hjørnesten. Konceptualiseringen bevirker, at virksomhederne har mulighed for at udvikle sig fra start-up til en scale-up-virksomhed, da de blot kan flytte til nogle større lokaler i selv samme område.

”Det giver de virksomheder, som vælger at leje sig ind i Engholmene Business Center en sikkerhed og en fantastisk mulighed for at blive i samme område, som de forelsker sig i, selvom de skulle vokse sig større. Det er noget, som vi har haft i baghovedet, lige fra da vi startede med at projektere bygningerne”, fortæller Kim Lang.

NPV er på nuværende tidspunkt i dialog med flere forskellige virksomheder omkring en lejekontrakt i Engholmene Business Center, som er estimeret til at stå færdig senest i 2023.
Foruden konkrete virksomheder er de også i dialog med en række hoteller, som de håber på at få tilknyttet.

”Det vil være oplagt at få tilknyttet et eller flere hoteller i Engholmene, da der er nogle gode synergier. Man befinder sig tæt på City, besøgende til beboere i Engholmene kan overnatte der hvilket også gør sig gældende for virksomhedernes forretningsforbindelser”, slutter Kim Lang.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply