De første beboere flytter ind i de nye byhuse på øen Sivholm

Flere af de eksklusive byhuse på øen SIVHOLM står nu færdige og er klar til indflytning. De første forventningsfulde beboere har fået nøglerne til deres nye hjem, og de glæder sig til at blive en del af Engholmene. De nye beboere kan se frem til en sommer med morgenkaffe i solen, udsigt til vandet i kanalerne og stjerneaftner på tagterrassen.

Det er en særlig dag, når man kan bakke flyttebilen hen til sin nye adresse og bære de første flyttekasser ind i det nye hjem. Endelig kan man begynde at indrette sig, som man har drømt om, placere sofaen lige i det hjørne man havde tænkt, pakke kopper og tallerkner ud, åbne terrassedøren og nyde udsigten. For de af beboerne, der har været med helt fra starten, er det noget, de har ventet på siden 2018, hvor projektsalget til SIVHOLM gik i gang. Flere har købt så tidligt i processen, at de har haft mulighed for indflydelse på materialevalget i deres bolig. Fælles for dem alle er, at de nu for alvor kan begynde at indrette deres drømmebolig og finde sig til rette på Engholmene.

De nye beboere på SIVHOLM er begejstrede for beliggenheden og den særlige stemning
For en af de nye beboere på SIVHOLM, Helle, var det især beliggenheden ved vandet midt i byen, der tiltalte hende. Her kan hun få opfyldt drømmen om et lille byhus med lys og luft omkring sig og samtidig være helt tæt på byen og alle dens muligheder. Det, at hun nemt kan benytte sig af byens mange tilbud og aktiviteter, har været absolut afgørende for den endelige beslutning. Egentlig var det nogle venner, der selv havde lagt billet ind på et af de attraktive byhuse på SIVHOLM, der fik hende med på idéen. De syntes lige, det var noget for hende. Det råd er hun i dag meget taknemmelig for, at hun fulgte. Efter nogle år i en lejlighed nord for København, glæder hun sig til at blive en del af det lille bysamfund på SIVHOLM og samtidig nyde de mange kulturtilbud og naturen tæt på.

”Jeg er så glad for at flytte ind til byen og samtidig blive en del af det lille landsbyfællesskab på Engholmene. Jeg er helt sikker på, at jeg vil komme til at bruge byen og dens mange tilbud rigtig meget nu, hvor jeg bor så tæt på. Jeg glæder mig også til at udforske naturen i Amager Naturpark, der ligger lige overfor på den modsatte side af vandet. Det område kender jeg slet ikke endnu, så det skal helt sikkert udforskes. Her på SIVHOLM får jeg hele pakken – vandet, naturen, det lille hus i landsbyen, og så selvfølgelig byens puls og de mange muligheder, som nærmest ligger lige ude foran min hoveddør,” fortæller Helle, der er godt i gang med at indrette sig i sin nye bolig på SIVHOLM.

For en anden beboer, Mark, var det især de mange uderum og parkeringsforhold, som var afgørende, da valget faldt på SIVHOLM.

”Jeg var egentlig på udkig efter en lejlighed, men da jeg ved lidt af en tilfældighed faldt over byhusene på SIVHOLM, gav det bare super god mening. Her kunne jeg praktisk talt sætte hak ved alt det, jeg var på udkig efter, parkering fx. Det er helt optimalt, at jeg kan parkere i kælderen og ikke langt væk i en eller anden lille sidegade. Og så helt klart tagterrassen og alle uderummene. Uanset tidspunkt på dagen har jeg sol og lys. Jeg er så begejstret,” fortæller Mark, som netop er flyttet ind i sit nye hjem på SIVHOLM. Der er ingen tvivl om, at kvalitet og komfort har haft stor indflydelse, da valget faldt på et af de attraktive byhuse på SIVHOLM. Mange af de nye beboere nævner også oplevelsen af en landsby i byen som en afgørende faktor. Det at flytte til et sted, hvor man har kort afstand til sine naboer og er en del af det fælleskab, som er på Engholmene, er positivt.

SIVHOLM er byhuse i særklasse
På SIVHOLM er kvaliteten i absolut topklasse. Inspirationen til boligerne kommer fra populære byhuse som Humleby ved Carlsberg og Kartoffelrækkerne på Indre Østerbro. På SIVHOLM er konceptet tænkt ind i en nutidig og mere funktionel version, hvor blandt andet den rummelige loftshøjde tilfører etagerne og de forskellige niveauer lys og luft. Uanset om man befinder sig indenfor, udenfor eller øverst oppe, er vandet tilgængeligt i alle retninger. Privat terrasse, forskudte åbne planer, og adgang til vandet via en privat træbrygge giver alle boligerne på SIVHOLM de eftertragtede private uderum, der ellers er et særsyn så tæt på byen. Derudover har alle boligerne egen anvendelig kælder og privat parkering i fælles parkeringskælder med direkte adgang til boligen.

SIVHOLM er en af de seks boligøer på Engholmene, Københavns nye kanalby, der vokser frem i den sydlige del af Københavns Inderhavn, tæt på Vesterbro. Her er boligerne både omgivet af vand, lys og luft og centralt placeret i forhold til byen.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019