2020 – Året rundt på Engholmene i billeder

Året lakker mod enden, og vi slutter af med en lille billedkavalkade, der kommer omkring nogle af de mange højdepunkter på Engholmene. I år blev visionen om Københavns nye kanalby til virkelighed med vand rundt om boligøerne, liv på altanerne og langs kanalerne.

På Engholmene er der i 2020 vokset et dejligt byliv frem, hvor nye tilflyttere har taget stedet til sig, og alle Engholmere har kunnet glæde sig over, at der er kommet vand i de fleste af kanalerne. Vi glæder os allerede til næste år, hvor vi går ind i den sidste etape af boligbyggeriet og kan se frem til endnu flere dejlige oplevelser i Købehavns nye kanalby.

Vi ønsker alle et godt nytår og siger mange tak for året, der er gået.

Januar

På Tangholm var der travlhed, da 2020 tog sin begyndelse. Byggeriet på den sidste af øerne ud mod Københavns Kanal gik ind i sin slutfase.

Februar

Boligøen Sivholm skulle fejre Grand Opening i marts, så der blev knoklet på byggepladsen for at være klar til den store dag.

Marts

Nabofællesskabet er kun vokset på Engholmene i 2020, og på Kærholm mødtes Engholmere til morgentræning.

April

I forårsmånederne var der mange, som måtte vænne sig til en ny hverdag med både børn og arbejde hjemme. Beboerne på Engholmene promenerede og motionerede langs Københavns Kanal og nød beliggenheden ved vandet.

Maj

Forårets ankomst blev markeret med vand i kanalerne rundt om Kærholm. Beboerne kunne nu med rette kalde sig øboere og se frem til en dejlig sommer med vand lige uden for døren.

Juni

Endelig kunne de første beboere flytte ind i de funklende nye byhuse på øen Sivholm. Samme måned kunne de og de øvrige beboere på Engholmene også glæde sig over, at der nu også strømmede vand i Canal Grande.

 Juli

Mange valgte at holde ferie i Danmark i år. For beboerne på Engholmene gav det rig mulighed for at nyde feriedagene ved vandet og sommersolen langs kanalerne.

August

I sensommeren kom der for alvor gang i salget af de flotte penthouseboliger på Engholmene. Det var bl.a. de fantastiske panorama views og beliggenheden, der fristede køberne.

September

Engholmene er et fantastisk sted for børnefamilier. I september åbnede den første institution på Lyngholm – med en skøn legeplads, der kan benyttes af Engholmerne uden for åbningstiden.

Oktober

Det var en lun og smuk oktober i år. Det nød bl.a. de nye beboere på Sivholm, der nu også fik vand i kanalerne rundt om hele øen.

November

Vintermørket fik et strålende skær af hygge på Engholmene, hvor de oplyste vinduer og altaner gav genskin i de mange kanaler.

December

Hele december har Engholmerne kunnet glæde sig over det fælles juletræ på Sivholm. Træet blev tændt med fællessang og minikoncert, hvor beboerne sang med fra altaner, åbne vinduer og langs Canal Grande.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019