Vi satser stort på, at folk vil komme langvejs fra for at besøge Engholmene

Engholmene Business Center bliver en del af Engholmene, som er Københavns nye kanalby. Foruden boliger og kontorer kommer bydelen til at bestå af hoteller, lystbådehavne og et bredt udvalg af cafeer og restauranter. Faciliteter, som ifølge Kim Lang, COO og Partner hos NPV, vil gøre Engholmene til et område, som besøgende vil komme langvejs fra for at opleve.

Hvis man som virksomheder vælger Engholmene Business Center som sin virksomheds næste hjemmebane, kan man se frem til at bo centralt i byen, samtidig med, at man har vandet og havnen lige ved hånden. Med indbydende promenader og et bredt udvalg af restauranter og cafeer, kommer Engholmene til at danne de perfekte rammer for et dynamisk byliv.

”Udover folk, som bor og arbejder i Engholmene, satser vi stort på, at bylivet i Engholmene også bliver noget, som folk uden reel tilknytning til området vil cykle og køre efter. Der bliver opført en stor offentlig tilgængelig parkeringskælder med 370 parkeringspladser, så vi håber, at folk vil komme langvejs fra. Gå en tur, få noget at spise eller hoppe en tur i havnen og bade”, siger Kim Lang.

Engholmene Business Center skyder op som en del af det lille ørige midt i København, som omsluttes af kanaler, hyggelige broer og smukke gennemgående kajpromenader. Med sine 47.000 kvadratmeter fordelt over fire markante state-of-the-art kontor- og hotelbygninger, er Engholmene Business Center skræddersyet til store og mellemstore virksomheder.

En integreret del af København

Visionen med Engholmene er at skabe Københavns nye kanalby, som skal smelte sammen med resten af byen i form af Vesterbro og City. En opgave som andre lignede boligområder tidligere har knækket nakken på.

”I modsætning til Teglholmen og Sluseholmen, som ikke er lykkedes fuldt ud med at smelte sammen med resten af byen, har Engholmene en fordel i den fysiske placering, som er lige op ad Fisketorvet, Hovedbanegården og Vesterbro”, fortæller Kim Lang. Han understreger også vigtigheden i, at der kommer to metrostationer, som rent infrastrukturelt er med til at koble Engholmene til City, Lufthavnen og resten af København.

Engholmenes konstruktion indbyder til liv

Enghave Brygge er et område, som skabes med fokus på at udvikle en bydel, hvor livet spirer konstant, hvilket er en af grundtankerne bag at kombinere erhverv og bolig i ét byrum, som er tilfældet i Danmarks nye kanalby.

”På Engholmene skaber vi nogle øer, hvor bygningerne ligger trukket ind på øerne, og dermed skaber gangarealer og promenader rundt om øerne, hvilket indbyder til, at man opholder sig på dem. Hvis man sammenligner med Sluseholmen og Stibroerne, så står husene direkte i vandet. Ergo kan man ikke rigtig gå rundt, og det indbyder derfor ikke til, at man opholder sig der – med mindre man bor der”, slutter Kim Lang.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019