Tangholm

TANGHOLM er den største boligø i kanalbyen. Med ca. 260 boliger i forskellige størrelser, former og udtryk, vil arkitekturen kunne huse alle livets faser. Lejligheder med to, tre eller fire værelser, og penthouseboliger i to etager giver plads og muligheder til boligdrømme i alle aldre…

Her kan livet leves, hele livet. I samhørighed med vandet til alle sider, med Citys mange tilbud tæt på og med lettilgængelige grønne pauserum som en naturlig del af det hele.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder så du altid er på forkant med udviklingen, byggeriet eller andre relevante nyheder.

TANGHOLM A er det yderste hus i bebyggelsen med gavl mod havnefronten i øst og et langstrakt forløb langs det store åben nordlige havneløb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder omkring TANGHOLM A.

Som smukt modspil til sin yderste nabo, fremstår den næste del af tangholm i mørke, varme tegl. TANGHOLM N ligger placeret langs det norlige havneløb og ”knækker” let i sit forløb, med en ekstra mindre bygningskrop mod gårdrummet. Huset yder dermed livligt, lidt ”kækt” bidrag til tangholms overordnede uform, både i fremtoning, farvespil og arkitektonikske virkemidler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder omkring TANGHOLM N.

Som det ene af de tre tang-huse ikke opført i tegl, men udelukkende klædt i facadeplader, markerer TANGHOLM G sig bemærkelsesværdigt i den samlede bebyggelse. Huset fremstår som et ”gridhus” – det engelske ord for gitter- hvor en overordnet symmetri i hovedbygningskroppen er fremherskende, med de mange horisontale altaner som et taktfast element.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder omkring TANGHOLM G.

TANGHOLM H danner ryg for den lille lystbådehavn midt i engholmenes atmosfærefyldte kanalmiljø. huset fremstår i lyse farver med en lethed i detaljerne, som er med til at få det store hus til at syne lettere og derved spille sammen med det maritime nabomiljø.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder omkring TANGHOLM H.

TANGHOLM O er den ene af tangholmbebyggelsens huse mod syd og kanalen mod kærholm, og er samtidigt det midste af de syv ”bygningskroppe”. Huset er det andet af de tre tangholmhuse ikke opført i tegl, men udelukkende klædt i facadeplader, og fremstår som et lavere gridhus, som forholder sig til byens skala.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder omkring TANGHOLM O.

TANGHOLM L fremstår som et vertikalt hus med lodrette, slanke karnapforløb. Dette hus er den bygning i bebyggelsen, som indeholder flest kontraster i materialevalget – fra den mellemlyse teglfarve til den mørke farve omkring vinduer og altaner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder omkring TANGHOLM L.

TANGHOLM M er det andet af bebyggelsens to gavlhuse mod det store havneløb mod øst, med facade ned langs den sydvendte kanal mod Kærholm. Bygningens horisontale linjer spiller op mod havnens horisontale udformning, og står med sin markante arkitektur som et indentitetsskabende element, som kan ses fra stor afstand.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder omkring TANGHOLM M.

Når Arkitektur bliver Magisk

TANGHOLM består af syv delikate bygningskroppe med hver sit arkitektoniske udtryk. Tætstillede huse, som i et unikt fællesskab danner den store U-formede bebyggelse, der åbner sig ned mod den store havnekanal mod øst.

Bygningen trækker på historiske danske karré-traditioner, med nye proportioner – i raffinerede farver og materialer. Nordisk elegance fra sin smukkeste side, som næsten ’vokser’ op af jorden og ’lander’ blødt og delikat. Tegl, facadeplader og vinduesrammer i lyse, mellemtonede og mørke farvenuancer, der på skift spiller sammen og mod hinanden, og tilfører en næsten let og svævende signatur til den store bebyggelse.

Egernsund Tegl

Facadeteglene med de fine farvespil på TANGHOLM er fra danske Egernsund Tegl, med stolte og solide murstenstraditioner helt tilbage fra 1880’erne. De blød- og håndstrøgne tegl har stadig alle de æstetiske, tekniske og historiske kvaliteter, der altid har kendetegnet produkterne fra Egernsund, ligesom virksomheden ser det som sin fornemste opgave at være med helt fremme i forhold til produktudvikling, kvalitet, rådgivning og service.

Virksomheden producerer i dag mere end 100 millioner mursten om året på sine teglværker i Sønderjylland, og hovedsædet ligger dér hvor det hele startede, i Egernsund i det nordvestlige Jylland.

Vinduesrammer og facadeplader

TANGHOLMs slanke vinduesrammer gør lyset endnu mere fremkommeligt gennem lejlighedernes store vindues- og dørpartier. Det anodiserede aluminium gør, at overfladen bevarer sit glansfulde og levende udtryk i mange år – stort set uden vedligeholdelse.

Facadepladerne, som på tre af husene i bebyggelsen udgør hele facadeudtrykket og på de resterende indgår som elementer sammen med teglene, har netop samme anodiserede aluminiumsoverflader, som skaber en unik, gylden fremtoning.

Altaner og altanværn

Indspændte glasværn i klart lamineret/hærdet glas går igen gennem det meste af TANGHOLM, med et elegant og let udtryk til følge – ikke mindst fordi udsigten uhindret kan nydes. Slanke balustreværn på de øvrige altaner i bebyggelsen bidrager til den æstetiske, stilsikre og levende arkitektur. Alle altanfronter er i lakeret stål – og matcher det enkelte hus’ farvesammensætning.

Paradis for boligdrømmere og Interiørfans…

TANGHOLM er del af Engholmene, Københavns nye kanalby i den sydlige del af inderhavnen, hvor vandet løber i kanalerne og livet leves med maritime undertoner…

Små og større kanaler løber gennem og rundt om boligøerne i Engholmene med referencer til Venedig og Amsterdam og bringer dermed vandet helt tæt på hverdagslivet. Det skaber både fred i sjæl og krop – og masser af maritim atmosfære lige uden for hoveddøren.

Enghave Brygge består af 10 nyanlagte øer, som fuldt udbygget vil rumme over 2600 boliger og 1600 arbejdspladser. Engholmene, som udgøres af de seks nordligste øer tættest på City, skiller sig ud som en ny, markant og unik del af hovedstaden – tæt på de mange attraktioner og oplevelser i centrum af København.

Den første af Engholmenes seks boligøer, Kærholm, har allerede budt sine nye beboere velkommen hjem. De 192 lyse lejligheder i en klassisk arkitektonisk struktur, formet som et trelænget ’U’, byder på enestående kig og udsigt ud over det store havneløb og de mange tilstødende kanaler.

Myrholm bliver den næste ø, der rejser sig i Engholmene. Med 214 moderne lejligheder i forskellige størrelser og udtryk, er funktionalitet og æstetik omdrejningspunktet i den lyse og ny-nordiske arkitektur. De store vinduer og dørpartier fra gulv til loft lader generøst lyset ind og skaber storslåede views over vand og by. Beboerne flytter ind på Myrholm i løbet af efteråret 2018.

Den trejde boligø, Lyngholm, er næste i rækken af boligøer i Engholmene, med 188

lejligheder mod vandet i en moderne og åben bygningsstruktur. Som overordnede og markante facadelelementer vil glas og bruneret aluminium stråle på Lyngholms eksteriør og glimre i kanalernes vandspejl.

Yderligere boligøer vil rejse sig i Engholmene inden for de kommende år, herunder SIVHOLM – øen, som udelukkende består af private Townhouses… unikke, eksklusive og luksuriøse.

Engholmene og Enghave Brygge får desuden dagligvarebutikker, hyggelige shops, restauranter og caféer samt daginstitution og hele to metrostationer.

’Cool vibes’, hippe hangouts og masser af afslappet atmosfære på nærliggende Vesterbro. Grønne parker og rekreative områder lige på den anden side af den store havnekanal samt badestrande og strandliv kun få metrostop væk. Engholmene byder på masser af muligheder og oplevelser – i et maritimt og sjældent set inspirerende miljø.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019
Estatetool 3.7.3 - Copyright ©2013-2019 All rights reserved - Estatetool ApS - hello@estatetool.dk