Oplev den skønne udsigt og unikke stemning på Tangholm

Den første prøvebolig på TANGHOLM står nu klar til fremvisning, og den er uden sammenligning et besøg værd. Byggeriet på TANGHOLM er fremskredent, og allerede til sommer flytter de første beboere ind og får glæde af den helt unikke stemning, som karakteriserer Engholmene med sine maritime kanaler, elegante broer og allestedsnærværende vand.

Når man står i prøveboligen på TANGHOLM foran de loftshøje vinduespartier og ser ud på vandet foran sig, er man ikke i tvivl om, hvad det er, som gør Engholmene til et helt særligt sted at bo. At være så tæt på vandet i sit eget hjem er helt unikt, og at kunne nyde denne særlige udsigt fra sofaen, altanen eller middagsbordet er ikke noget, man kan mange andre steder – og slet ikke så tæt på byen.

Funktionelt indrettet i lyse og venlige materialer
Det særlige lys og den stemning vandet og udsigten tilfører boligen, mærker man tydeligt, når man bevæger sig rundt i boligens rum, der alle fremstår med en enkel og nordisk indretning. Der er ingen tvivl om, at komforten er i top. Der er gulvvarme overalt i boligen, hvilket både giver et rart indeklima året rundt og en optimal frihed og fleksibilitet, når der skal indrettes. Badeværelserne er indbydende og funktionelt indrettet med materialer og sanitet af høj kvalitet.

Kig forbi og oplev den helt særlige stemning på Engholmene
At besøge en prøvebolig er noget mange benytter sig af – også længe inden de endeligt har besluttet sig for at flytte. Det er en uforpligtende måde at fornemme et sted på og mærke, om det er et område og en bolig, hvor man kan se sig selv og sin familie trives. I den indrettede bolig er det lettere at se rummenes potentiale.

” Vi har glædet os utrolig meget til at byde velkommen i den første prøvebolig her på Tangholm. Det er en særlig tid lige nu, og derfor har vi også udvidet mulighederne for fremvisning, så man både kan besøge prøveboligen digitalt og ved personligt fremmøde. Vi har gjort det nemt at booke en personlig fremvisning, og her er det vigtigt at understrege, at den er mindst lige så uforpligtigende som et åbent hus-arrangement. Man skal endelig ikke holde sig tilbage – vi viser meget gerne frem – også til dem, der i første omgang bare er lidt nysgerrige på, hvordan her ser ud,” fortæller Anita Kviesgaard fra NPV A/S.

Grønt gårdrum og egen altan
Fra lejligheden er der også udsigt til det store åbne gårdrum, der, når det er færdiganlagt, vil fremstå som et grønt og lyst fællesområde, der åbner sig mod vandet og havnepromenaden, omgivet af smukke facader beklædt med håndstrøgne facadetegl, store vinduespartier og altaner i hærdet glas eller med enkle balustre i lakeret stål. Gårdrummet, der er et af de største på Engholmene, skaber ligeledes lys og luft omkring selve byggeriet og mellem boligerne på TANGHOLM. Alle lejligheder har desuden et privat uderum, enten i form af altan eller terrasse, hvor man kan indrette sin egen hyggekrog, udleve drømmen om selvdyrkede krydderurter eller invitere til middag på en dejlig sommerdag.

TANGHOLM er centralt beliggende, tæt på både vandet og byen
TANGHOLM er den nordligste af boligøerne på Engholmene og dermed tættest på byen. Beliggenheden opfylder balancen mellem byens pulserende liv og et dagligt frirum med masser af lys og luft. Blot en kilometer væk finder man Amager Fælleds vilde natur og kilometervis af grusstier. Engholmene er desuden centralt beliggende i forhold til både hovedindfaldsveje, offentlig transport og byens handelsliv, Vesterbro og Fisketorvet.

TANGHOLM er den største af Engholmenes i alt seks boligøer, og med sine 264 moderne boliger, der varierer i størrelse, udformning og indretning, er der boliger til alle livets faser – fra 2 værelses lejligheder til store penthouseboliger med tagterrasse. Her kan du læse mere om TANGHOLM og de forskellige typer af lejligheder:

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at booke en uforpligtende fremvisning.

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019
Estatetool 3.7.3 - Copyright ©2013-2019 All rights reserved - Estatetool ApS - hello@estatetool.dk