På Lyngholm ved Københavns Havnefront er det nemt at gå ’interiør-amok’, når lejligheden skal bebos og indrettes

Ingen tvivl om hvilket element der er det altoverskyggende på Lyngholm og resten af boligøerne på Engholmene: VANDET. Med sine velkendte, beroligende lyde, dufte og skiftende farver tilfører vandet noget helt særligt til arkitekturen og boligerne – og gør boligliv til drømmeliv!

Vi skal kunne være der med alt vores liv…

Uanset hvilke behov man har. Uanset om man er en stor eller en lille familie. Om ungerne er flyttet for længst eller man endnu ikke er nået til redebyggeriet, så rummer lejlighederne på Lyngholm al slags liv. Det travle, det tilbagelænede, det nye og det etablerede.

Kasper Danielsen og hans team har særligt én ting i fokus, når boliger skal skabes:

–  Hos Danielsen Architecture gør vi meget ud af at tegne huse ’inde fra og ud’, det vil sige, først funktionalitet og dernæst facadearkitektur. Vi bruger rigtig meget tid på at sætte os ind i hvem de mennesker som skal bo i lejlighederne er, hvordan de lever, hvad de be’r om, hvor mange de er og hvilke interesser de har. Vores livsstil har ændret sig inden for alle aldersgrupper og det skal imødekommes i vores boliger, siger Kasper Danielsen, som både i projektet på Myrholm og her på Lyngholm har udformet lejlighederne, så de dækker de flestes behov, og som noget helt specielt også har fået mulighed for at lave lejligheder helt ned til 60 kvm. Boliger som både vil tiltale unge, men også folk 50+ med sommerhus eller ferielejlighed, som ønsker en rigtig god base og stadig vil bo godt, nu hvor ungerne er blevet store og fløjet:

– Nogle børnefamilier har brug for flere værelser og opdelinger, nogle vil gerne have færre rum med masser af plads, lys og luft, mens andre ønsker et åbent miljø, hvor de sammen med vennerne kan lave mad, spise og være sammen i ét rum – med et større afsides soveværelse, der kan lukkes af.

SOLGT

Fakta

Hustype:
Lejlighed

Boligtype:
A1

Projektnr:
A1 132

Lejlighedsnummer:
165

Kontantpris:
SOLGT

Deponering:
SOLGT

Sal:
1. sal

Værelser:
4

BBR-areal:
150 m²

Tinglyst areal:
135 m²

Fællesareal:
15 m²

Grundareal:

Antal altan(er):
2 stk

Størrelse på altan(er):
30 m²

Tagterrasse :
0 m²

Have-/terrasseareal:
0 m²

Ejendomstype:
Salg (privat)

Adresse:
Christian Langes Plads 13, 1. th.

Postnummer:
2450 København SV

Foreløbig indflytningsdato:
01.04.2020

Status:
SOLGT

Alle oplyste arealer er foreløbige, afrundede og opmålt på “skitseprojekt”.

Faciliteter

150 m²

4 vær.

1. sal

Elevator

2 Altaner

Privat
parkering

2 toiletter

2 bad

Husdyr

Vidste du?

Tinglyst-areal er en betegnelse for arealet af selve ejerlejligheden inklusiv ejendommens ydervægge samt halvdelen af skillevægge til omkringliggende ejerlejligheder. De på plantegningerne eventuelt oplyste rum-kvadratmeter er angivet som tinglyst-areal. BBR-areal er en betegnelse for lejlighedens tinglyste-areal inklusiv ejerlejlighedens andel af de til ejerlejlighedens tilknyttede adgangsarealer (andel af fællesareal)

Forbehold for fejl og ændringer på plantegninger, visualiseringer samt beskrivelser.

© NPV A/S