Find din nye bolig

Kærholm

Kærholm er den første af de seks boligøer i Engholmene.

Kærholm består af 192 attraktive, moderne men forskellige lejligheder. Alle lejlighederne har mindst en altan og flere har både altan og privat tagterrasse.

Lejlighederne er indrettet med fokus på funktionalitet og æstetik. Store vinduer fra gulv til loft og en tanke på gennemlysning, sikrer at lejlighederne er lyse og har et godt indeklima.

Der er mulighed for privat parkingsplads i kælderen og med elevator op til lejlighederne.

Indflytning fra februar 2017.

Det siger vores købere om projektet

Det er først og fremmest beliggenheden, der er gået rent ind hos mig

Blandt de kommende beboere på Kærholm finder vi Helle, der kommer fra en fin ældre treværelses lejlighed på Østerbro. Hun har gennem de seneste to år været på udkig efter sin næste bolig, og hun har blandt andet set på en anden havnebolig på Sluseholmen, der ligger i Københavns Sydhavn.

“Så det var lidt tilfældigt, at jeg faldt over Kærholm. Jeg besøgte deres showroom, og blev meget interesseret i projektet, der er endnu mere bynært end Sluseholmen. Det er vigtigt for mig, da jeg cyklist.” siger hun og tilføjer:

“Det er først og fremmest beliggenheden, der er gået rent ind hos mig. Der med at vandet er lige uden for døren. Desuden mener jeg, at Engholmene er mere varmt og har mere charme end nogle af de andre nye områder som for eksempel Nordhavnen eller Islands Brygge, hvor nogle af byggerierne kan virke lidt kolde. Så det er helheden i det, jeg er faldet for – den gode beliggenhed, den høje kvalitet i byggeriet, materialerne og indretningen samt selve miljøet på stedet”, siger hun.

Helle har valgt en tre-værelses lejlighed på 92 kvadratmeter, som er nogenlunde samme størrelse, som den bolig hun kommer fra.

“Det passer perfekt til mig. Den er dejlig lys og har masser af lofthøjde, som jeg mener, er et stort plus, og jeg glæder mig meget til at flytte ind. Det var den eneste lejlighed af lige netop den type, så jeg slog hurtigt til”, afslutter hun med.

Helle, køber af G2 607Synes det var en rigig god helhedsløsning

Karina og Peter flytter fra midtsjællandsk villa til helt ny projektlejlighed på Kærholm

BLANDT DE KOMMENDE beboere på Kærholm, en helt ny boligø i Københavns kommende kanalby, Enghave Brygge, finder vi ægteparret Karina og Peter samt deres to børn på 10 og 13 år.

Familien flytter fra en moderne villa nær Ringsted til den centralt beliggende lejlighed. De har gennem de seneste par år været på jagt efter deres kommende drømmebolig i København.

”Vi arbejder i byen, så derfor vil vi flytte. Og vi har fra starten været mest interesserede i noget helt nyt og moderne byggeri med en rigtig god og central beliggenhed, så derfor har vi i forløbet set på rigtig mange boligprojekter,” fortæller Karina.

Parret har blandt andet kigget på boliger i Nordhavn og Amager Strandpark. Men de synes, at Kærholm har langt den bedste placering – både centralt i forhold til City og samtidig også med gode muligheder for natur og miljø med havneløbet og ikke langt til for eksempel Amager Fælled.

”Kærholm er et rigtig spændende projekt. Og vi er også overbeviste om, at byggeriet får den helt rigtige solide kvalitet med den mest moderne indretning. Samtidig tror jeg, at det ender med at blive en meget attraktiv ny bydel,” siger hun.

Parret opdagede i første omgang projektet på nettet, og derefter fulgte en proces med besøg i showroom og samtaler med ejendomsmæglerne fra home, der varetager salget af boligerne.

”Når man køber noget, der endnu ikke er bygget, så skal man naturligvis være helt sikker på, at alt bliver som man forventer. Og det er vi overbeviste om er tilfældet her. Vi har købt en lejlighed med stue og tre værelser, så der bliver plads til os alle fire. Vi har en rigtig god fornemmelse af, at det bliver vores drømmelejlighed, siger Karina.

Karina & Peter, køber af E305Faldt for beliggenhed og kvalitet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder så du altid er på forkant med udviklingen, byggeriet eller andre relevante nyheder.

Vælg imellem de forskellige facadevinkler, for at se alle boligerne på Kærholm:

Prisliste

Denne prisliste indeholder alle boligerne på Kærholm:

Adresse Sal Type Bolignr BBR-areal Rum Pris Status
, Stuen - 0

Billeder af Kærholm

Billeder af byggeriet

Kærholm

Den første boligø midt i havneløbet

På Kærholm bor man ikke blot ved vandet – man bor omgivet af vand. Her leves det ægte øliv, selv om man befinder sig midt i Hovedstaden.

Kærholm er den første boligø på Enghave Brygge, og den anlægges hele 70 meter ude i selve havneløbet. Det betyder blandt andet, at Kærholm ligger yderst og dermed i allerførste række til vandet.

Firdobbelt udsigt til havn og kanaler

Byggeriet på Kærholm er formet som et trelænget ”U”, der åbner sig ud til havneløbet. På den måde optimeres udsigten, og synet af havnen kan nydes fra alle boligerne. Havnen breder sig i øst, og mod de øvrige tre verdenshjørner har man tilmed uforstyrret kig over de smukke kanaler, som omfavner øen.

Storbyboliger med plads til individualitet

Der opføres i alt 192 boliger på Kærholm, som alle er baseret på personlighed og individualitet. Boligtyperne spænder vidt, og man kan f.eks. vælge mellem eksklusive egoistlejligheder, storslåede penthouses eller lækre familieboliger i mange forskellige størrelser. Uanset hvad man vælger, opfyldes drømmen om at bo ved vandet – uden at undvære det pulserende liv i storbyen.

Kontakt mægler

NÆSTE ÅBENT HUS

SØNDAG KL. 12.00 – 14.00

BOLIGSHOPPEN – TØMMERGRAVSGADE, 2450 KØBENHAVN

Book en personlig fremvisning

Åbent Hus

Vi byder velkommen i BoligShoppen, hvor du kan lade dig inspirere af den eksklusive interiørudstilling med eksempler på køkken- og badeværelsesdesign. Samtidig oplever du havnebeliggenheden og fornemmer, hvor tæt på vandet du faktisk kommer til at bo.

Vi glæder os til at se dig i BoligShoppen på TØMMERGRAVSGADE, 2450 KØBENHAVN

 

Boligshoppen

danbolig-logo

Projektsalg:
danbolig Islands Brygge
Islands Brygge 81D
2300 København S
Tlf. 32 87 30 80
islands.brygge@danbolig.dk

home_logo_350px

home Projektsalg
Teglholmsgade 66A
2450 København SV
Tlf. 33 33 03 05
projekt.teglholm@home.dk

Kontakt vores dygtige ejendomsmæglere direkte ved hjælp af nedenstående formular. Udfyld de tomme felter og skriv din besked.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på nye bolig projekter. Du er altid på forkant med udviklingen, byggeriet eller andre relevante nyheder.

Få alle vores nyheder direkte til din E-mail.

Vi beder om dit postnummer, så vi bedre kan målrette vores nyheder til dig.

Nyhedsbrevet kan altid afmeldes.
NPV A/S må gerne sende e-mails og sms til mig vedrørende nye projekter, status på eksisterende projekter og øvrige nyheder som er relevante for de projekter NPV A/S udvikler eller har til salg.

beliggenhed

BYGGERIET

Skræddersyet til havnen og skabt til livet i byen

Variation og mangfoldighed sætter kulør på hverdagen, og i Københavns nye kanalby kan man gøre nye visuelle opdagelser hver dag.

Inspiration fra det klassiske København

Arkitekturen er inspireret af de klassiske københavnerkarréer i indre by, hvor enkeltejendomme med vidt forskellige facader er ”sammenbygget” i én bygningskrop. På Kærholm videreføres det enestående miljø fra det gamle København. Dette opnås blandt andet ved at opdele byggeriet i 8 individuelle huse med hver deres arkitektoniske udtryk. Alligevel har de et stilmæssigt slægtskab, der er med til at understrege samhørigheden på øen.

Arkitektur med tydelig identitet

Kærholms facader udføres i tegl som det gennemgående designmateriale, mens teglets vekslende farver danner den visuelle identitet, som kendetegner hvert enkelt hus. Kontrastskabende elementer af f.eks. trælamel, skifer, tombak og aluminium bidrager med personlighed og betoner individualiteten. Materialernes farvepalet er lånt fra havet, og nuancerne bevæger sig fra helt lys sand over dæmpet blå og grå til dyb sort.

Udsigten i højsædet

Havnebeliggenheden stiller krav til arkitekturen om at udsigten får de bedste forhold. Alle boliger har derfor kæmpe vinduespartier fra gulv til loft, således at synet af vandet kan nydes – stående, siddende eller liggende. Også facadernes udformning tilgodeser udsigten ved at tilføje vinklinger og karnapper, der bringer beboerne endnu tættere på vandet derude.

FAKTA OM BYGGERIET

  • Elevator i alle opgange
  • Stor parkeringskælder under gården
  • Cykelparkering på terræn og i kælder
  • Energivenligt og fremtidssikret byggeri
  • Tre-lags energiruder
  • Højisoleret klimaskærm
  • Gulvvarme i alle rum

udeliv

Boliger med store uderum på egen grund

En direkte adgang fra boligen til det fri er endnu vigtigere, når man bor ved vandet. Derfor har alle Kærholms boliger private udearealer, hvor man uforstyrret kan sidde og nyde solen eller en frisk saltvandsbrise.

To altaner eller terrasser

Størstedelen af lejlighederne har hele to store altaner placeret til hver side af boligen, så man kan veksle imellem dem afhængig af solens stilling på himlen. I stueplan har man egne afskærmede terrasser ind til gårdmiljøet samt et privat opholdsareal eller ”forhave” ud til promenaden, hvorfra der er indgang til boligerne.

Penthouse med tagterrasse

Penthouselejlighederne har hver sin eksklusive oase i form af en kæmpe tagterrasse, der er stor nok til f.eks. putting træning, plantekasser, bordtennisbord og en masse gæster. Fra tagterrasserne har man desuden en betagende udsigt over havnen og helt ind til Operaen i nord.

Frodigt og funktionelt gårdmiljø

Udover de individuelle uderum har Kærholm et vidunderligt fælles gårdmiljø, der ligger helt beskyttet af byggeriets længer. Her er lagt vægt på frodig æstetik med skønne grønne arealer og masser af træer. Men endnu vigtigere er gårdens alsidige funktionalitet.

Landskab for børn

Det store gårdareal inddeles i 2 zoner, hvoraf den første er en opholdshave med bl.a. borde, bænke og grillplads for hele familien. Den anden zone udgør et rigtigt børnelandskab med klatrebakker, sandkasse og spændende legeredskaber, der både styrker fantasien og motorikken.

Kun for Kærholms beboere

Gårdrummet åbner sig ud mod havnen, hvorved vandudsigten integreres med det grønne miljø. Gården er naturligvis forbeholdt beboerne, og derfor er den hævet en halv etage over det omkringliggende terræn. Derved skabes en tydelig grænse mellem den private gård og det offentlige rum på kajen.

bygherre / udvikler

Gröning Arkitekter

Gröning Arkitekter tegner dele af Kærholm.

groning_logo2

Udvikler

NPV udvikler og opfører Engholmene / Kærholm – Læs mere om os her!

Arkitema Architects

Arkitema Architects Københavns afdeling tegner dele af Kærholm.

arkitema_logo

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019
Estatetool 3.7.3 - Copyright ©2013-2019 All rights reserved - Estatetool ApS - hello@estatetool.dk