Med plads til både luksus, velvære og store tanker er badeværelserne i lejlighederne på Engholmene meget mere end blot et sted for hurtige morgenrutiner…her skal tiden nydes, langsomt!  

Når vandet, kilden til alt liv, bliver klædt på af Dornbracht og Alape bliver det ikke meget bedre. Den tyske producent har i over et halvt århundrede leveret smukke armaturer, håndvaske og badeværelsesmøbler i højeste kvalitet til kunder over hele verden, og i boligerne på Engholmene er der i køkken, badeværelser og gæstetoiletter så lækkert at være, at tiden næsten står stille!

Toppen af lækkerhed!

Project Sales Manager i Dornbracht Nordic A/S, Inge-Hanne Tegnander, har mange års erfaring med indretning af moderne badeværelser og køkkener. På Engholmene er samarbejdet om levering af produkter til alle boligerne helt i tråd med firmaets store ekspertise og passion for vand og kvalitet samt bygherres ønsker:

– På Engholmene understreger vi det stilrene, moderne look. Det lidt rå udtryk, der ikke er så pyntet, men hvor den nyeste teknologi kombineret med lækkert moderne design skaber rum med plads til mange funktioner.

I dag er badeværelset i højere grad et privat leverum hvor vi udover at pleje vores krop og sjæl vil høre musik, læse og slappe af i lækre, smukke omgivelser, siger Inge-Hanne, som i sit eget private leverum med meget få virkemidler har skabt følelsen af spa og wellness. Et lækkert tæppe, en stol og et duftlys…SÅ er den hjemme!

Den naturlige følelse af vand

Dornbracht-gruppen har været banebrydende for hele branchen med sit fokus på den særlige fornemmelse af naturligt vand. Vand i form af regn. Vand i kraftige eller blide stråler. Plaskende kaskader af vand:

– Via refleksionerne omkring kultur og arkitektur i badmiljøet fik vi i større grad øjnene op for det centrale element vand og dets betydning i hverdagen. Det er en af grundværdierne i vores sortiment. I alle vores produkter kommer vandet ud tungt og blødt – det er fordi det ikke er blandet med luft. Derfor kan vi bl.a. lave tropisk regn og store bløde dråber, som omkranser kroppen. Der er ligeså meget mode i vores branche, som der er i biler – og i mode. Der kommer hele tiden nye trends og tilføres ekstra detaljer, som gør at vi altid er i konstant udvikling, siger Inge-Hanne Tegnander.