Bolig sightseeing på TANGHOLM

HUSK! Tilmelding er nødvendig til dette arrangement. Se nedenfor.

Søndag den 14. juni fra kl. 12.00-14.00 inviterer vi på en inspirerende rundtur gennem en perlerække af TANGHOLMs lejligheder. Her får du mulighed for at se byggeriet indefra og opleve variationen af lejligheder i forskellige stadier i byggeprocessen. Du kan også nyde den fantastiske udsigt fra TANGHOLM og vandet til alle sider.

Vi har glædet os til at kunne byde velkommen til en rundvisning i de ny-opførte lejligheder på TANGHOLM. Lejlighederne er i forskelige stadier – fra helt rå til en flot møbleret prøvebolig. Vi inviterer indenfor i en bred vifte af lejligheder, så du på nærmeste hold kan opleve de mange muligheder, der er for at indrette sig i en lejlighed på TANGHOLM og nyde den fantastiske udsigt fra TANGHOLMs mange vinkler. Vi byder på friskbrygget kaffe, og så står vi selvfølgelig til rådighed for spørgsmål og en uforpligtende snak.

Kig forbi og oplev den helt særlige stemning på Engholmene

På rundturen vil der også være mulighed for at besøge den flot indrettede prøvebolig. Et besøg i en indrettet bolig er noget, mange benytter sig af – også længe inden de endeligt har besluttet sig for at flytte. Det er en uforpligtende måde at fornemme et sted på og mærke, om det er et område og en bolig, hvor man kan se sig selv og sin familie leve et hverdagsliv. Dét, at boligerne er indrettede, gør det lettere at se rummenes potentiale. Rundturen er desuden en unik mulighed for at besøge et bredt udsnit af de mange boligtyper på TANGHOLM, samt nyde udsigten fra altan eller tagterrasse.

TANGHOLM er centralt beliggende, tæt på både vandet og på byen

TANGHOLM er den nordligste af boligøerne på Engholmene og dermed tættest på byen. Beliggenheden opfylder balancen mellem byens pulserende liv og et dagligt frirum med masser af lys og luft. De charmerende broer og gennemgående kanaler vil give en maritim stemning lige uden for døren, og vandet er med til at skabe et helt særligt lys i de moderne lejligheder. Blot en kilometer væk finder man Amager Fælleds vilde natur og kilometervis af grusstier, og i den anden retning Vesterbros pulserende byliv. Engholmene er desuden centralt beliggende i forhold til både hovedindfaldsveje, offentlig transport og byens handelsliv. Engholmene består af i alt seks boligøer, og med sine 264 moderne lejligheder er TANGHOLM den største. Lejlighederne varierer i størrelse, udformning og indretning, så her er noget til alle livets faser – fra 2-værelses lejligheder til store penthouseboliger med tagterrasse.

Vi glæder os til at få besøg, og vi sørger selvfølgelig for, at boligerne kan beses under forhold, der lever op til myndighedernes krav om afstand. De nye omstændigheder kan betyde, at der kan forekomme lidt ventetid.

Priser fra 3.200.000 DKK

Find vej / Georg Marshalls Vej 31, TANGHOLM, 2450 KBH SV. Følg skiltene.

Tilmelding

TANGHOLM bolig sightseeing

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019