Åbent hus søndag på Engholmene – hver søndag

Vi er glade for igen at kunne invitere til åbent hus på Engholmene hver søndag, hvor vi byder velkommen i BoligShoppen og i de flot indrettede prøveboliger. Vi har selvfølgelig taget alle nødvendige forholdsregler i forhold til hygiejne og afstand, så du trygt kan komme til åbent hus på Engholmene.

Det skal være en god og tryg oplevelse at komme til åbent hus på Engholmene, og derfor har vi selvfølgelig taget alle nødvendige forholdsregler. Der er skruet op for rengøringen, og der vil være håndsprit ved indgangen. Vi vil også sørge for, at der kun er et begrænset antal besøgende i boligerne ad gangen, så det er let at holde afstand. Derfor anbefaler vi, at man maksimalt møder op to personer og venter med tage hele familien med. De nye omstændigheder kan betyde, at der kan forekomme lidt ventetid.

Åbent hus er nemt og uforpligtende
En søndagstur til åbent hus på Engholmene er en nem og tilgængelig måde at danne sig et indtryk af området på. Her er der mulighed for at se sig lidt omkring, mærke stemningen og besøge vores møblerede prøveboliger. At besøge en prøvebolig er noget, mange benytter sig af – også længe inden de endeligt har besluttet sig for at flytte. Det er en uforpligtende måde at fornemme et sted på og mærke, om det er et område og en bolig, hvor man kan se sig selv og sin familie leve et hverdagsliv, og dét at boligen er indrettet, gør det lettere at se rummenes potentiale. Det er naturligvis stadig muligt at booke individuelle fremvisninger, hvor man også kan besøge de møblerede prøveboliger og få en uforpligtende snak med en af vores medarbejdere.

Åbent hus søndag

Lyngholm og Tangholm, søndag kl. 12.00-13.00
BoligShoppen, Andrei Sakharovs Vej 19, st., Lyngholm, 2450 København SV

Sivholm, søndag kl. 13.00-13.30
Prøvebolig, Albert Schweitzers Vej 2, Sivholm, 2450 København SV

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører NPV A/S - og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra NPV A/S. Copyright © NPV A/S 2011 - 2019
Estatetool 3.7.3 - Copyright ©2013-2019 All rights reserved - Estatetool ApS - hello@estatetool.dk