Copyright © - NPV 2016

Tag med inden for i de nye fantastiske lejligheder på Myrholm, øen på Engholmene ved Københavns Havnefront

Det er næsten som at være der. Lyden og duften af vandet, bebyggelsens nærmeste nabo, gør både synligt og beroligende væsen af sig. Fra alle vinkler dukker vandet op i én eller anden form og gør boligliv til drømmeliv!

Sammen med lyset og luften er rammerne sat for en bolig med plads til både hverdage, weekenddage og store tanker…

Arkitekten med det medmenneskelige mindset…

Da arkitekt, Kasper Danielsen / Danielsen Architecture, i sin tid ’lagde til kaj’ på projektet på Engholmene og tegnede bebyggelsen på Myrholm, var én af hans vigtigste mål at skabe funktionelle boliger. Boliger mennesker kan bo, leve og være i og som tilgodeser deres behov:

– Vi bruger rigtig meget tid på at sætte os ind i hvem de mennesker som skal bo i lejlighederne er. Hvordan lever de, hvad be’r de om? Hvor mange er de, hvilke interesser har de etc. Hos Danielsen Architecture gør vi meget ud af at tegne huse ’inde fra og ud’ – først funktionalitet, dernæst facadearkitektur. Ærlighed i forhold til materialer og funktion, som de idéer der lå i den nordiske funktionalisme, også kaldet funkis. Vi mener vi laver ny nordisk funktionalisme, det er i hvert fald dét vi bestræber os på, siger Kasper Danielsen.

Hvor blev entréen af?

Rummet vi bliver budt velkommen i og hvor vi hænger vores overtøj blev i mange år sløjfet i iveren efter at optimere vores boliger. Én af Kasper Danielsens kæpheste er derfor at få entréen retur i boligen:

– Vi lever i et land hvor årstiderne skifter. Ungernes flyverdragter, vintertøj, skiftetøj, venner og veninder der kommer drønende ind og ud – råber på et pauserum, et sted at komme ude fra og ind. I det hele taget kan der ved tilvalg i rumdelingen i lejlighederne på Myrholm tages hensyn til forskellige målgruppers ønsker og behov. Nogle familier vil gerne have færre rum med masser af plads, lys og luft. Børnefamilierne har brug for flere værelser og opdelinger, mens andre ønsker et åbent miljø, hvor de sammen med vennerne kan lave mad, spise og være sammen i ét rum – med et større afsides soveværelse der kan lukkes af.

SOLGT

Fakta

Hustype:
Lejlighed

Boligtype:
K

Projektnr:
K 112

Lejlighedsnummer:
73

Kontantpris:
SOLGT

Deponering:
SOLGT

Sal:
1. sal

Værelser:
4-5

BBR-areal:
115 m²

Tinglyst areal:
107 m²

Fællesareal:
8 m²

Grundareal:

Antal altan(er):
2 stk

Størrelse på altan(er):
21 m²

Tagterrasse :
0 m²

Have-/terrasseareal:
0 m²

Ejendomstype:
Projektsalg

Adresse:
Willy Brandts Vej 09, 1. tv.

Postnummer:
2450 København

Indflytningsdato :
03-12-2018

Status:
SOLGT

Alle oplyste arealer er foreløbige, afrundede og opmålt på “skitseprojekt”.

Faciliteter

115 m²

4 vær.

1. sal

Elevator

2 Altaner

2 toiletter

1 bad

Husdyr

Vidste du?

Tinglyst-areal er en betegnelse for arealet af selve ejerlejligheden inklusiv ejendommens ydervægge samt halvdelen af skillevægge til omkringliggende ejerlejligheder. De på plantegningerne oplyste rum-kvadratmeter er angivet som tinglyst-areal. Brutto-areal (BBR-areal) er en betegnelse for lejlighedens tinglyste-areal inklusiv ejerlejlighedens andel af de til ejerlejlighedens tilknyttede adgangsarealer.

Forbehold for fejl og ændringer på plantegninger, visualiseringer samt beskrivelser.

© NPV A/S